7.05.2012

Nemlendiren Ruj: L'Oreal Rouge Caresse

Üstteki benim dermişim :P

Biliyorsunuz ben ruj takıntılı bir insanım. Ruj sürmeyi çok seviyorum, hiç makyaj yapmasam bile mutlaka sürererim ve her yanımda ayrı bir ruj olur. Gün içerisinde ayna olmadan tıktık tazeleyiveririm.

Fakat nefes problemleri/solunum sıkıntıları olan bir insan olarak dudaklarım çok ama çok kuruyor. Sürekli ruj sürmeme, nemlendirici bakım yapan dudak ürünleri kullanmama rağmen dudaklarım hep kurudur. Bu yüzden nemlendiricili ve yumuşacık rujlar bende güzel duruyor. Mat rujlar bazen dudak çatlaklarımın içine giriyor bu yüzden pek sürmüyorum, sürersem de epey bir uğraşıyorum düzgün durması için.

Konuyu nereye bağlayacağım.. L'Oreal PARIS yeni bir ruj serisi hazırlamış ve ben de sizler için denedim.  Bu yeni serinin adı Rouge Caresse







07 Cheeky Magenta rengini bugün sürdüm. Rengi zaten tam bu sezona uygun ama esas konu bu rujun bir lip balm'dan hallice olup, doğal renk vermesinde. O kadar yumuşak ve yoğun nemlendiriyor ki, benim gibi çatlak/kuru dudaklılara ve rujun yaptığı ağırlığı sevmeyenlere çok iyi gelecek.



Eğer makyaj yapmayı seviyor ancak hafif bir ruj arıyorsanız; veya makyaj yapmıyor ancak günlük hayatta çantadan aynaya bakmaksızın sürülebilecek hava gibi hafif bir ruja ihtiyacınız varsa aradığınız seri Caresse olabilir.

Ruj işi zor zanaat. Her markanın her bitişli rujunu beğenmek güç. Ancak bu ürünü denerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kesinlikle çok başarılı.


Rouge Caresse serisinde 16 renk seçeneği bulunuyormuş. Önerilen satış fiyatı ise 29.99TL.

Henüz bu seriyi Türkiye'de satışa çıkmış olarak bir yerde bulamadım, bulur bulmaz bir de kırmızı/kayısı tonlarından alacağım. 

6 yorum:

Unknown dedi ki...

renk çok güzel duruyo doğal bebek pembesi gibi

Unknown dedi ki...

renge bayıldıımmmm anneler günü indirimi de yakında renklerini çantamıza atarız artık ::)

Adsız dedi ki...

herhangi bi sitede satışa çıkarsa siteyi duyurur musunuz acaba?

Moda Masalları dedi ki...

merhaba
ya sephoranın sayfasında yorum yapan bir profil vardı. Sen sandım önce ama senin dudaklardaki yaı tam dişlerinin ortasında (birazcık kötü gözüküyo diye dikkatimi çekmişti açıkçası) onunki altta. ama baksan yazı sitilini falan aynen kopyalamış. İnsanların işi gücü yok mu yaa https://www.facebook.com/makyajcantam

admin dedi ki...

@özgecan, o da benim, ışıktan dolayı öyle farklı çıkmış olabilir :)

@adsız, elbette duyururum.

Moda Masalları dedi ki...

iyi bari :) benim işgüzarlığım olmuş o zaman pardon :))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.