2.05.2012

MAC Technique Makyaj Egitimi

Ürünlerini almaya doyamadığımız MAC'in makyaj eğitimleri olduğunu biliyor muydunuz? Teknik  öğrendiğiniz bu eğitimlerin en güzel tarafı ise, eğitim tutarı kadar mağazadan alışveriş yapabilme imkanı! Yani aslında eğitim bedavaya gelmiş gibi bir durum oluşuyor!

Bu eğitimlerde MAC'in makyaj sanatçıları; makyaja dair önemli ipuçlarını ve makyaj tekniklerini sizlerle paylaşıyorlar ve uygulamalı olarak nefis bir makyaj deneyimi yaşıyorsunuz.

Bu anneler gününde annenize bu tip bir eğitim hediye edebilir, eğitim bedeli kadar da ürün alarak ona farklı bir gün yaşatabilirsiniz.

Şimdi gelelim işin keyifli kısmına, MAC'te geçirdiğimiz anne/kız makyaj gününe!

Benim makyajımı Alsancak MAC'ten sevgili Cihan MUA yaptı, emeğine sağlık ;)


Ben günlük, doğal ve hızlı makyajları seviyorum, genelde de kalemi doğal sürme/dağıtma uygulamalarında zorlanıyorum. Cihan MUA da bana doğal makyajı çalıştırdı.

Makyaja başlamadan evvel cildim temizlenerek, MAC 187 fırça ile Oil Control Lotion uygulandı. Ardından göz altıma MAC mineralize Charged Water Göz Kremi uygulandı. Bu kremin özelliği, bir süre sonra gözaltı morluklarını tedavi etmesiymiş. Ben de artık Fast Response'tan bu kreme geçmeyi düşünüyorum.

Baz olarak Prep+Prime Skin uygulandı. Göz çevreme MAC Pro Longwear Concealer NW25, yüzüme ise Pro Longwear Fondöten NC25 sürüldü. Üzerine muhteşem bir şey olan Prep+Prime finishing powder uygulandı.

Yüzüm MAC Medium Dark MSF Natural ile kontürlendi, aydınlatıcı olarak göz pınarlarıma ve göz altımın yanaktan tarafına MAC Lightscapade MSF uygulandı. Allık olarak MELBA kullanıldı.

Göz makyajımda baz olarak MAC Painterly; far olaraksa Pink Frontier ve One to Watch pro longwear farlar kullanıldı. Stubborn Brown Powerpoint Eye Pencil kalem olarak sürüldü ve 219 numaralı fırça ile dağıtıldı.  Kirpikler kıvrılarak , rimel olarak Zoom Lash Waterfast Lash uygulandı. Stud ile kaşlar dolduruldu.

Dudaklarda ise Boldly Bare dudak kalemi dudak çerçevesine sürülerek içine de dolduruldu ve üzerine Private Screening Cremesheen glass sürüldü. Resimde parlaklığı gitmiş ama bayıldım kendisine :(

Yüzüme Fix+ sıkılarak makyaj bitirildi.
İşte makyajım, ben çok sevdim, gerçekten tam benim stilim!

mac-technique-mc-makyaji-bitmis

Göz makyajını görelim:

mac-technique-mc-goz-makyaji-genel

Göz makyajını çook yakından görelim:

mac-technique-mc-goz-makyaji-closeup

Çok doğal renkler kullanıldığı için farlar arasında geçişi görelim diye bir resmi kontrast siyah beyaz yaptım. Bakın o doğal görünen farlarda aslında nasıl hoş bir geçiş var:

mac-technique-mc-makyaji-goz-bw

İşte makyajımda kullanılan ürünler, keyifliler değil mi?

mac-technique-mc-makyaji-kullanilanlar

Sıra geldi fahri annemizin eğitimine. Onun eğitimini Nazire MUA verdi ve nefis bir makyaj yaptı ve oldukça detaylı bir şekilde ürünlerin uygulanmasını anlattı, annemiz eğitimden ve yeni makyaj stilinden inanılmaz memnun kaldı!

Bu arada Nazire MUA'nın göz makyajına biz bittik diyebilirim, bakınız. Gözlerimi alamadım gerçekten eline sağlık ♥  


Siz de bu eğitimler hakkında detaylı bilgi almak veya başvurmak için MAC mağazalarıyla iletişime geçebilirsiniz.


13 yorum:

Colorful dedi ki...

Sahaneymis gercekten bu. Ama sorun su ki benim o kadar urunu yuzume uygulayacak (makyaj bazi, primeri vs.) ne vaktim nede sabrim var. Keske soyle 1 urunle gunluk makyaji saglayacak birseyler olsa. Bu gunluk makyaj icin gereken urunler ise ozel gun makyajini dusunemiyorum :)

Öykü dedi ki...

Ayayay, goz makyaji harika olmus :) Konturu nasil yapmislar bir de onu gorebilseydik keske. Benim de yuzum ince, klasik metodu denedigimde hortlak gibi yanaklarim ice cokuyor :/

tugce dedi ki...

Tüm Mac şubelerinde böyle etkinlikler yapılıyormu?

towanda dedi ki...

ıraz fiyatını biliyormusun yaa daha haftasonu alısveris yaptım keşke egitim alıp aldıklarımı o paradan düşerdim:):)

ece dedi ki...

aa ne kadar güzel bi bayanmışsın mac :)

elif dedi ki...

hem makyaj güzel ,hem de sen gayet hoşsun mc :)

ilknuryh dedi ki...

MC sonunda bu güzel yüzü gördüğüme çok sevindim:)Harika olmuşsun.Bende genelde bu tarz makyaj yapmaya çalışıyorum:) Kalemi doğal sürme ve dağıtma benimde zorlandığım bir konu zamanın olursa detaylı yazarsan çok sevinirim:)
Paylaşım için Teşekkürler
Sevgiler

Cfusun dedi ki...

yüzünü gördüğüme çok sevindim Mc :)
çok güzelmişsin :)
ben buralarda değilken olması biraz üzücü ama sonunda gördük :)

znurturan dedi ki...

Merhaba,

Yanlışlıkla alınan bir sipariş sonucu elimde NW25 pro longwear concealer bulunuyor. MAC iade almadığı için maaleef elimde kaldı. Hiçbir şekilde kullanılmadı. Fişi elimdedir. Satın aldığımdan daha uygun bir fiyata satacağım. Almak istersen znurturan@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsin.
Sevgiler,

Merve dedi ki...

Makyajın çok hoş olmuş MC..Bende İst'da bu eğitimi almayı düşünüyorum.Hangi mağazadan hangi mua'dan almamı önerirsin?

admin dedi ki...

Selamlar, cok tesekkur ederim. Valla MAC hepsi genelde iyidir, Taksim veya Istinyepark benim surekli gidip memnun kaldiklarim.

Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Bilmiyorum canım Capacity Mac 'e bi kez allık almak için gitmiştim..Mua o kadar ilgisizdiki anlamatamam..Böyle bi üstten üstten bakmalar felan zorla yüzüme uygulama yaptı resmen:( Bi arkadaşımda Taksimde benzer bi durumla karşılaşmıştı..Bu nedenle senin memnun kaldığın bir isim olursa çok sevinirim..(O kadar ki kapatıcım bitmek üzere Mac 'e gitmeye çekiniyorum )

admin dedi ki...

Selamlar, Capacity MAC'te maalesef bildiğim birisi yok :( ama bu deneyimin için çok üzüldüm. Belki yazıyı görüp, tavsiyede bulunacaklar olur. Sevgiler!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.