8.05.2012

MAC Live Chat Geliyooor :)


Kızlar size süper bir haberim var. Yurtdışında zaman zaman yapılan MAC Live Chat, bu hafta 10 Mayıs Perşembe günü saat 15:00 -17:00 saatleri arasında www.maccosmetics.com.tr sayfası üzerinde başlayacak!

Bu Live Chat aktivitesinde; M.A.C Eğitim ekibi ve M.A.C Baş Makyaj Sanatçısı Georgina Billington eşliğinde “Bronz Makyaj” ve Mayıs ayında satışa çıkacak olan “Hey, Sailor Koleksiyonu” hakkında sorular online olarak cevaplanacak. 

Yazın bronzluk trendleri nedir? Ten renginize ve yüz şeklinize göre nasıl adapte etmelisiniz? Hey, Sailor Koleksiyonu’ndaki Pro Longwear Pudranın özelliği nedir? Altın Işıltılı Body Oil ürününün kullanım yöntemleri? Gibi aklınıza gelen birçok konuya cevap bulabileceksiniz. 

Eminim ki M.A.C Fan’larının aklına daha birçok farklı soru gelecektir, bu fırsatı kaçırmayın! 

Bunun için tek yapmanız gereken 10 Mayıs Perşembe günü 15:00 – 17:00 arası www.maccosmetics.com.tr sayfası üzerinde bulunan “Online Sohbet” butonuna basmak!

3 yorum:

ilknuryh dedi ki...

Süpermiş benim sorularım hazır :)
Teşekkürler paylaşım için.
Sevgiler

Glow Twist dedi ki...

Şahane!ben genelde ing olan web sitesinde canlı chat yapıp soru soruyorum,çok yararlı oluyor,ing ile arası iyi olmayan mac sevdalılarına bir hayli faydası olucaktır,sevgiler canımcımm

Adsız dedi ki...

Bu bloğu o kadar çok seviyorum ki! Birçok ürüne param yetmese ve kullanmayı beceremesem de senin yazdıklarını okumak hoşuma gidiyor. Sanırım iki yıldır falan da anonim olarak takip ediyorum. Birçok kaş alma, makyaj ürünleri deneyimi gibi bilgileri burdan öğrendim. Umarım yazmayı bırakmazsın. Bu da ilk yorumum oldu böylece. Merhaba.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.