14.10.2011

Essie Midnight Tango {NotD}

essie_midnight_tango_1

Havalar serinlemeye başladı, tırnaklarda da koyu renkler nedense daha bir favorim haline geldi. Bütün yaz sürdüğüm beyazları bıraktım, elim hep koyulara gidiyor!

Essie Midnight Tango’yu ben Morticia’s Nails setiyle almıştım ama tek başına da satılıyor galiba, en azından yamulmuyorsam bugün Markafoni’de gördüm.

Neyse, Essie Midnight Tango bol ışıltılı parlak bir lacivert ve nefis bir renk. Aslında tek katı bile yeterince opak, ikinciyi sürmeseniz bile olur öyle diyeyim.

essie_midnight_tango_2

Bütün diğer Essie ojeler gibi çok çabuk kuruyor ve dayanıklı, üstelik rengi de çok güzel.

Yani uzun lafın kısası, lacivertleri seviyorsanız bu ojeye bir şans verebilirsiniz!

essie_midnight_tango_3

Bugün de Cuma, bu haftayı da hep beraber bitirdik, havalar soğumadan önümüzde bir haftasonu var, herkese bol gezmeli günler :)

2 yorum:

Ruhan dedi ki...

canımmmm bak ojeyi görünce aklıma ne geldi hani sen benim için manikür yazısı yazmıştın ya o günden sonra ben etleri kesmeyi bıraktım senin taktikle devam ettim veeee artık etleri kesmeme gerek kalmadı ve daha güzel oldu tırnaklarım dipleri kızarık yara içinde gezmiyorum artık :))) bu ojede çok şekermiş metalik oluşu ayrı güzel duruyo listeye ekleyelim bunu da hemen :D ve ve ve bugün CUMAAAAAA :D :D

PINKY FASHION dedi ki...

Essie'nin kış koleksiyonundaki renkler oldukça güzel. Yeşil, pembe, sarı her renk ojesi severek sürüyorum fakat şu mavi gri tonlarına bir türlü alışamadım. Bu sene moda olmalarıyla birlikte kendimi hazırlamam gerekitiğini düşünüyorum:)

http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.