9.10.2011

Cilt Bakımı Anketi Sonuçlar

Selam kızlar! 

Geçen hafta yaptığımız cilt bakım anketini 380 katılımla sonuçlandırmış bulunuyoruz! Bu sefer ben anket sonuçlarında işin içinden çıkamadım ama ultrayüksekenfenadereceliakademik kocam :P sağolsun anket sonuçlarını üşenmedi sizler için grafiğe döktü!

E bana da paylaşmak düştü :)

Bu sorumuzda elbette en yüksek cevap 10 idi ama açıkçası önem vermeyenlerin de olduğunu görünce biraz şaşırdım. Bence cilt bakımı 10/10 önemli!


İşte bu sorunun cevabını çok merak ediyordum, cilt bakımı yaparken kaç ürün kullandığınızı!! Tahminimce çoğunluk 3-4 ürün kullanıyormuş, 6 ve üzeri kullanan da %5'lik bir kitlemiz varmış, wow süpersiniz kızlar!!

Ben genelde 4-6 ürün kullanıyorum bu arada.


Analiz etmesi en zor sonuç markalardı ama içinden çıkmayı başardık. Aramızda en çok oy alan markaları burada listeledim. Bu listede başı BIODERMA çekti! Hemen ardından da LA ROCHE en çok kullanılan ikinci cilt bakımı markası oldu. 

Cilt bakımında MAC, AVON ve ORIFLAME de tercih edilen markalar arasında.

Burada listelenmeyen ve DİĞER kategorisine giren markalar, genelde 383 kişi içerisinde 4'ten az kişinin kullandığı markalar oldu: ESTEE LAUDER, AVENE, DIOR, DIADERMINE, RIVAL DE LOOP, SHISEIDO, CHANEL, SENSAI, DDF, KIEHLS, KANEBO, ARTISTRY, DARPHIN, LA PRAIRE, LANCOME, YSL, ROC ve diğerleri...


İşte anket sonuçlarımız böyle, yakınlarda bir de makyaj anketi mi yapsam ne yapsam!

Katılımınız için çok çok teşekkür ederim!

Öpücükler,
MC

7 yorum:

Irmak Sipahioğlu dedi ki...

Hayırlı ve uğurlu olsun :) Ben bitirdikçe hep değişik değişik ürünler alıyorum aslında ama şuan kullandığım işaretlemiştim.

www.irmakeup.blogspot.com

Adsız dedi ki...

cok güzel bir anket olmus, bencede cilt bakimi cok önemli, en cok parami cilt bakim ürünlerine harciyorum valla ; )

pelininstyle dedi ki...

anket cok guzeldi bir de makyaj anketi bekliyoruz evet:)
www.pelininstyle.com

admin dedi ki...

tesekkur ederim kizlarr

Esra Ç.Demirci dedi ki...

evet. bir de makyaj anketinizi bekliyoruz:) teşekkürler, sonuçlar güzel açıklanmış, elinize sağlık.

Ötügen Ana dedi ki...

bence de anket doğru sonuçları vermiş. ben de bioderma ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. bioderma ürünlerini %20 indirimli satan bir site buldum. güzel kampanyaları da var. artık oradan alıyorum. ilgilenenler için sitenin adresi www.hassascilt.com

Ötügen Ana dedi ki...

bence de doğru sonuçlanmış bir anket olmuş. elinize sağlık. ben de bioderma ürünleri kullanıyorum ve çok memnunum. bioderma ürünlerini %20 indirimli satan bir site buldum. yeni açılmış galiba. güzel kampanyalar da yapmışlar ve çok hızlı gönderiyorlar siparişlerinizi. ilgilenler için sitenin adı www.hassascilt.com

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.