11.10.2011

Body Shop White Musk Libertine

whitemusklibertine

Body Shop'un meşhur White Musk parfümünü bilmeyen azdır sanıyorum, hani böyle tertemiz kokan, pamuksu güzel bir kokudur.

İşte Body Shop grubu, dünyada çok satan White Musk serisinin 30. yılını kutlama şerefine White Musk Libertine isimli bu yeni kokuyu piyasaya sürüyor. Bu parfümde tatlı türk lokumu, kremşanti ve orkide notaları katılmış.

Kokladıktan sonra benim kişisel fikrim, son derece hafif, günlü, derinde şekerli ama bir o kadar da neşeli bir koku olması. 

Şimdilik denedim ve beğendim, piyasada duş jeli vb içeren tam setinin çıkmasını da bekleyeceğim.



Ürün firma tarafından sadece dikkatime gönderilmiştir, yazdıklarım kendi fikir ve izlenimlerimdir, objektiftir. Iletisim icin info@makyajcantam.org

4 yorum:

Ruhan dedi ki...

canım ne zaman çıkıyo bu merak ettim kokuyu :)

Hilal dedi ki...

MC'cim konuyla biraz alakasız ama bir postunda Rossmann'dan aldığın bir parfümden bahsetmiştin. Sana güzel haber (Rossmann Ankara'dan aldığım katalogda gördüm) Rossmann İzmir'e de şube açacakmış:) Bilgine;)

Meryem İmamoğlu dedi ki...

Henüz deneme fırsatı bulamadığım ve biraz da denemekten korktuğum bir parfüm... Çünkü şişesine bayılıp kokusundan iğrendiğim parfümler listesine bir tane daha eklemek istemiyorum... :)

aleyna dedi ki...

birazcıkta genç kılzarla ilgili makyaj önerileri paylaşsanız yani tam olarak makyaj değil ama hafif makyaj türleri yada bizim yaşımızdakilere uygun cildi temzi tutma yönetmleri burdaki şeyleri söyledim anneme daha çok küçüksün falan dedi çok seviyorum bu blogu o yüzden birrazcık yardım istiyorum ( bu arada yaş 14)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.