13.10.2011

Bir Lila Kutu Hikayesi :)

Alışverişten eve dönmüşüm, sinirlerim bozulmuş, koca bir kupa çayımı yanıma almış, dışarı bakarak sarıyorum. Neye mi? Yeni çıkan nemlendirinin cildime uyup uymadığını denemek için tester istediğim mağazada, “ayh yok veremem bize çok az geliyoooğ” diye beni tersleyen, kirpikleri yanlış rimel kullanmaktan yapış yapış olmuş satış danışmanına. Nedir bu tester krizi gerçekten anlamıyorum, neden markalar numune verme konusunda böyle diye düşünüyorum.

Derken eşim elinde mor renkte bir kutuyla eve geliyor! “Ayy canım kocam bana ne aldı acaba” diye gevrek gevrek gülerken ben, “Bu sana geldi, LilaKutu'dan gelmiş." diyor. Şaşırarak bu güzel kutuyu alıyorum ve sonra aniden hatırlıyorum, Lilakutu’nun bana gönderdiğini!

Lila kutu’yu ben çok sevdim, ama öncelikle size biraz bilgi vereyim.

Lila Kutu, ücretsiz üye olduğunuz, aylık 19TL’ye abonelik aldığınızda ise size şirin numune makyaj/kozmetik ürünler gönderen bir network. İşin güzel tarafı kendinize aldığınız bir hediye kadar özenli paketlenip gönderilen bu kutunun arkasındaki isimlerin verdiği güven ve profesyonellik.

LilaKutu.Com’un kurucuları bu işi çok ciddiye almışlar. Türkiye’de satışı yapılan, Türkiye’deki distribitörlerden temin edilen ürünlerin dağıtımlarını yapıyorlar. Yakın zamanda çok benzeri olarak lanse edilen bir sitenin aksine, LilaKutu.Com daha ilk yazışmamızda bütün sorularımızı cevapladı ve onların profesyonelliği bizi çok sevindirdi. Ben evime numune boy ürün bile sokarken nereden ve nasıl temin edildiğini bilmek isterim. İşte LilaKutu.Com bu noktada son derece güvenilir, elinize geçen ürünler Türkiye distribitörlerinden resmi yollarla edinilmiş gerçek kozmetik ürünler.

LilaKutu.Com’da sistem şöyle işliyor. Ücretsiz olarak üye olup güzellik profilinizi oluşturuyorsunuz. Eğer ürünleri evinizin rahatlığında teslim alıp denemek isterseniz 19TL’ye aylık olarak abone oluyorsunuz. Denediğiniz ürünleri beğenirseniz, ileride LilaKutu.Com üzerinden tam boylarını satın da alabileceksiniz!

LilaKutu program ortaklarının arasında Revigen, Pastel, Rare Blossom, Nivea, 8x4, Schwarzkopf, Clarins, Davidoff, Calvin Klein, Aisha gibi markalar var marka portföyü de giderek artacak gibi görünüyor! Üye olduğunuzda o ayın aktif markalarından profilinize uygun benzer ürünler sizin olabilir.

Hikayemizde nerede kalmıştık? Numune ürün vermeyip kendine saklayan yapışık kirpikli satış danışmanına sinirleniyorduk, Bey elinde güzel bir kutuyla gelmişti, evet!

Lila Kutu

Tabi ben -üstelik en sevdiğim renkte- olan bu kutuyu hemen açtım!

Lila kutu 2

Hersheyler'in Liloş’u Lila Kutu’yu merak eder de bizim evde LilaKutu’yu merak eden olmaz mı :) Tabii ki Lila Kutu’nun benden başka meraklıları da vardı!

Lila Kutu 3

Küçük Hanım’in koklama-hafifçe yalama-etrafında dönme ritüeli tamamlandıktan sonra nihayet LilaKutu’mun içini görebildim!

Lila Kutu 4


Ben kutuyu açarken bizim bey “Erkeklere göre bişi var mııı? Nolur bi kere de bana bir şey çıksın yahuuu!” diye söyleniyordu. Pazartesi kedisi de boş durmadı, hemen açılan numunelere kalite kontrol başladı!

Lila Kutu 5

Lila Kutu 6


Lila Kutu’mdan üç adet mini boy deo çıktı! İki tane 8X4 ve bir adet NIVEA Pure&Natural deodorant! Bir tanesi de FOR MEN çıktı galiba :)))) Zaten bu ufak boy deodorantlara bayılıyorum, hemen çantama atıyorum. İzmir gibi sıcak bir memlekette yaşıyorsanız çantanızda bir deo-spreye mutlaka ihtiyacınız oluyor çünkü.

Lila Kutu 7

Lila Kutu’dan çıkan diğer ürünler: Revigen Şampuan, Clarins Nemlendirici, Nivea Rihanna’lı Krem ve Pastel oje oldu. Ojenin rengine bayıldım, diğer ürünleri de en kısa sürede deneyeceğim. NIVEA’nın Rihanna’lı kremlerinden zaten Hamburg’da almıştım bunu da kullanmaya kıyamayacağım sanırım!

Lila Kutu 8


Tam kutu bitti derken iki adet de parfüm numunesi çıktı! Davidoff ve Forbidden. Küçük parfümleri de denemek üzere hemen diğer parfümlerimin yanına götürdüm!

Lila Kutu 9


İşte benim Lila Kutu hikayem böyle, siz de Lila Kutu’nun yeniliklerinden haberdar olmak istiyorsanız Twitter ve Facebook üzerinden de Lila Kutu’yu izlemeye alabilirsiniz.



** Resimdeki Lila Kutu sadece dikkatime, basın numunesi olarak gönderilmiştir. İletisim için info@makyajcantam.org

16 yorum:

pembe fiyonk dedi ki...

hemen göz atıyorum siteye :) şu tester işi için napsak bütün bloglar aynı gün ortak yazı mı yayınlasak! belki sesimizi duyarlar :S

nes dedi ki...

yapışık kirpikli satış danışmanı çok iyiymiş, çok güldüm :)

Lila Kutu artık bu numune sıkıntısını biraz olsun rahatlatıcak sanırım..

Ruhan dedi ki...

ya ben o meraklıyı yerim :D benimkilerde böyle her kutuyu her poşeti itina ile kurcalıyolar bu hallerine ben kontrol memuru diyorum :)) onu bi mıncıkla benim için canım nolurrrrrrr :D bu arada bende üye oldum sayende banada gelsin bi paket bende isterimmmm :)))

Bakım Günlüğü dedi ki...

Yaratıcı bir fikirmiş... Bence o tester'ları kendilerine saklıyorlar, o yüzden cimriler bu konuda... Bu arada "kirpikleri yanlış rimel kullanmaktan yapış yapış olmuş" lafına çok güldüm. Kelin merhemi olsa misali:)

alexandra ( The girl with broking smile) dedi ki...

çok iyiymiş ya, beğendim çok.

Adsız dedi ki...

güle güle kullan canim, almanyadada var böyle douglas box, glossy box falan isimleri, ben henüz denemedim, ürünlerden memnun olanlar var olmayanlar var herkes kendi bir denemeli sanirim : )

gülse dedi ki...

şahsen ben pek tutmadım.hem 19 tl ye üye olacagım hemde evime nivea 8x4 vs.gibi markaların testerleri gelicek bence hiç tatmin edici değil.19 tl ye üye olursam şahsen cok daha farklı markaların ürünlerini denemek isterim.

Meryem dedi ki...

Profilo Boyner'e ne zaman gitsem aradığım parfümün testerı bitmiş olur ve diğer merak etmediğim ya da gelmişken bi kokusuna bakayım dediğim parfümleri de ancak burnuma dayayarak koklayabilirim. Ama nasıl oluyorsa sabah saatlerinde fısfısçı kızları tester banyosu yaparken bulurum. Hatta o derece ki, kokudan pudralı deodorant sıkmış gibi daralırım... :) Buna Boyner bir çare bulsun artık, cidden kabul edilir şey değil...

Lila kutu'nun kutu hazırlama videosunu youtube'dan izlemiştim, işlerine büyük önem verdiklerine orada kanaat getirmiştim. Senin de kutun hayırlı olsun. Bakalım benimkinden neler çıkacak? :)

Sevgiler...

Meryem dedi ki...

Profilo Boyner'e ne zaman gitsem aradığım parfümün testerı bitmiş olur ve diğer merak etmediğim ya da gelmişken bi kokusuna bakayım dediğim parfümleri de ancak burnuma dayayarak koklayabilirim. Ama nasıl oluyorsa sabah saatlerinde fısfısçı kızları tester banyosu yaparken bulurum. Hatta o derece ki, kokudan pudralı deodorant sıkmış gibi daralırım... :) Buna Boyner bir çare bulsun artık, cidden kabul edilir şey değil...

Lila kutu'nun kutu hazırlama videosunu youtube'dan izlemiştim, işlerine büyük önem verdiklerine orada kanaat getirmiştim. Senin de kutun hayırlı olsun. Bakalım benimkinden neler çıkacak? :)

Sevgiler...

admin dedi ki...

@pembefiyonk en azindan bu hizmet guzel parasiyla numune :)))

@nes :)

@ruhancım ya bu meraklılar eve ne yeni elirse bi dürtücekler zatennnn

@bakımgünlügü :)

@alexandra, benim de cok hosuma gitti kutu cok ozenliydi

@viva evet yurtdisinda cok vardir ne guzel :)

@gülse bu ucretsiz bir kutuydu, ben ucretli uyelik alacagim o kutulari da yayinlarim bakalim nasil olacak. daha cok yeniler bir sans vermek gerekli.

safis35 dedi ki...

lila rengi kutu meselesi iyi ama pazartesi kedisi beni oldurdu!ona bakmaktan yazilari inceleyemedim :) benimki bi de 8kg lik haliyle bos bardak kutularina fln sigmaya calisiyo :D

Cfusun dedi ki...

Evet ya çok iyiymiş bu numune iş ne zaman douglas,sevil e gidip denemek için tester istesem yok diyorlar.Oysa her ay yatırım yapıyorum oralara:))
8X4 ler çok güzeller bana da yarışmadan çıkmıştı.Avm'ye girerken biber gazı zannediyorlar yalnız:)))güle güle kullan

idil dedi ki...

Bu lilakutu ve vanilya club, yurtdışında çok popüler olan Glossybox' un Türk versiyonu sanırım. Aslında, bu ünlü mağazalardan birinde çalışan bir arkadaşımdan duymuştum, onlara aslında her üründen belli bir miktarda tester geliyor fakat, çalışanlar bu testerları amiyane tabirle cebe indiriyorlarmış. Bunu öğrendikten sonra yurtdışı alışveriş yasağına bir kere daha isyan etmiştim. Çünkü şu aralar hangi mağazaya gidip bir testera baksam ya bitmiş, şişe falan koklatıyorlar yada bitmiş rujdan arta kalanları gösteriyorlar, yada direk tester yok diyip kestirip atıyorlar. Birgün o mağazalardan birinde cinnet geçireceğim ama dur bakalım..

Adsız dedi ki...

Tester durumuna bir ekleme de ben yapayim. Bu sene Turkiye'ye geldigimizde esim Chanel'in Bleu adindaki yeni parfumunu denemek istedi, her girdigimiz Sephora'da tester sisesi bos olarak duruyordu. Elemanlara soylediginizde, "aaa bitmis" demekten baska hicbirsey yapmadilar.

Beste

ben nezihe dedi ki...

aa ben de vanilyaclub.com dan istedim bir aylık henüz gelmedi aynı sistem.. 15 tl orda ama 3-4 ürün diyor bakalım ne gelecek..ben de paylaşırım inşallah fotoları=)

Geo Recycling dedi ki...

Bende üye oldum ve yarın kargoya verielcek lila kutumu merakla bekliyorum, clarins in gece kremini kullanmıstım cok iyi gelmisti cildime siz ne düsünüyorusnuz clarins in kremleri hakkında?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.