10.10.2011

Benefit Stay Don’t Stray Primer

Bir süredir size pek değerlendirme yapmamıştım sanırsam, bu da arayı kapatmak için bir başlangıç olsun.

benefit_stay_dont_stray_1 

Benefit Stay Don’t Stray, ten renginde bir primer. Çoğu göz primerin aksine, bitişi renksiz değil, çok nötr bir ten renginde ancak bu renk neredeyse her tene uyacak cinsten. 

benefit_stay_dont_stray_2 

Benefit Stay Don’t Stray pompalı bir şişede bulunuyor, bu yüzden ürünün saklanması ve uygulanması son derece hijyenik. Kullanacağınız kadar miktarı elinizin üzerine bir tık basarak alabiliyorsunuz ve ürünün geri kalan kısmı temiz kalıyor. Bu noktada pompaya çok hafif basmak gerekiyor çünkü benim yaptığım gibi LÖNK diye basarsanız biraz fazla ürün çıkıyor, bu kadar pahalı bir ürünü ziyan etmek istemeyiz değil mi? Yalnız buna ulaşmak için farklı şekillerde ezilip büzülerek MİNNAK POMPALAMA tekniği geliştirmeniz gerekiyor, yoksa ürün aynı MAC Prolongwear Concealer gibi gereğinden fazla çıkabiliyor. 

benefit_stay_dont_stray_4 
benefit_stay_dont_stray_5 

Far ve göz altı kapatıcısı sürmeden evvel Benefit Stay Don’t Stray’i baz olarak göz kapakları üzerine ve göz altımıza sürüyoruz. Hafif renkli olması benim için çok daha iyi çünkü benim gibi göz kapaklarınız koyu renkse ve hafif bir renk düzeltilmesine ihtiyaç duyuyorsanız Benefit Stay Don’t Stray bu kusurunuzu da ortadan kaldırıyor!

benefit_stay_dont_stray_3 

Ben her zaman primer sürdükten sonra üzerine şeffaf pudra geçerim, bu ürünü hem şeffaf pudra ile hem de şeffaf pudrasız performansını görmek için denedim! Söyleyeceğim şey, BAYILDIM! Gerçekten kapatıcıyı da, farı da oldukça kalıcı hale getiriyor. MAC Painterly Paint Pot’a (-ki kendisi açık ara favorim olan bir bazdır) kıyasla kalıcılık süresi çok çok daha iyi diyebilirim. Eğer sürerken baz katı çok kalınlaştırmazsanız özellikle göz kapaklarında kırışan far sorununu öteleyebilirsiniz benden söylemesi! Elbette diğer tüm BENEFIT ürünleri gibi PARABEN’in hiçbir çeşidini içermiyor: 

benefit_stay_dont_stray_6 
Ürün miktarı 10ML. Fiyatı -zam gelmediyse- 80TL civarı, Sephora mağazalarından ulaşabilirsiniz!

4 yorum:

Ruhan dedi ki...

kullanışlı bir ürünmüş :)) canım MC gün p.tesi hani kedimiz nerde :)

admin dedi ki...

geldi geldii anca yetistirdim kuuzuuum

Adsız dedi ki...

Selam MC. Ben senin sayende Mac Paint Pot ile tanışmıştım ve uzunca bir süredir bu ürünü kullanıyorum. Ancak şimdi bunu gördüm acaba daha mı iyidir diye düşündüm. Senin yorumun önemli bu ara zaten bittiği için gidip yenisini alacaktım Mac den onun yerine bunu mu alsam acaba? Mac deki en büyük sıkıntı kavanozda olması ve belli bir zaman sonra katılaşmasıydı. Bunda bu sorun yaşanmaz sanırım pompalı olduğu için. Ne dersin? Tabiki kalıcılık sağlaması ve transparanlığı da çok önemli benim için.

admin dedi ki...

selam canım, evet bu ürün de çokçokçok güzel ancak pompadan azıcık fazla çıkabiliyor, oldukça kalıcı ama yazıda yazdığım gibi rengi var hafif, transparan değil yani.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.