11.08.2011

Kabak Lifli Selülit Sabunu


Size Natural Active’den bana gelen ürünlerden bahsetmiştim ya hani. İşte o pakette ilginç bir sabun vardı ve o zaman – daha kullanmadan tam olarak ne olduğunu anlayamamıştım. Sabunumuz bitkisel içerikli ve zararlı maddeler içermeyen doğal bir ürün ama tek özelliği bu değil! Aktarlada sıkça karşılaştığımız kabak liflerini düşünün, sabunun içerisine kabak lifleri de dökmüşler ve böylece ortaya anti-selülit karşıtı bir ürün çıkmış. 

Biliyorsunuz kabak lifi sert bir dokusu olan bir malzeme, banyoda bu sabunu ılık su eşliğinde bacaklarınıza aşağıdan yukarı doğru sürerek uyguluyorsunuz, içeriğindeki kabak lifleri teninize temas ettikçe sanki tarakla bacaklarınız taranıyormuş hissi yaratıyor. Bu işlem biraz acıtıyor, bu yüzden çok fazla bastırıp bacakları tahriş etmemeye aman dikkat. Fazla bastırmadan uygulanırsa gayet güzel şekilde rahatlatıyor. Bu şekilde uyguluyorum bu sabunu bacaklarıma ve kollarıma. Bittikten sonra da sıcak suyu iyice kısıp soğuğa yakın ılıklıkta bir su ile duruluyorum. Banyodan çıktıktan sonra hissettiğim zindeliği ve bacaklarımın rahatlamasını size anlatamam.

Gerçekten dolaşımı hareketlendirerek selülit oluşumunun engellenmesine yardımcı oluyor. Şu an bir haftadır kullanıyorum ve gerçekten dolaşımı arttırdığını düşünüyorum, kısacası oldukça faydalı bir ürün bence. Banyodan sonra yine bir kremle bu işlemden sonra bacaklarınızı nemlendirmeyi unutmayın! Ben bu işlem için selülit karşıtı olarak bilinen aktardan aldığım doğal yağları kullanmayı tercih ediyorum. 

Bendeki sanırım okyanus aromalı olanı, farklı aroma seçenekleri de var. Ankara’da oturanlar bu sabunu Başak Hanım’ın mağazasından temin edebilir, oturmayanlar ise internet sitelerinden sipariş verebilirler

Not: Selülit için biliyorsunuz bu tip ürünler TAMAMEN YETERLİ OLMUYOR. Selülit oluşumu başta beslenmemiz olmak üzere, yaşam tarzımızdan tutun da, yediğimiz gıdaların içeriğinden bile etkileniyor. Selülitten kurtulmanın en etkili yolu, düzenli spor, düzgün beslenme ve hareketli yaşam tarzı. Bu tarz ürünler de elbette lokal olarak bu savaşı destekliyor.

Selülitli MC İzmir’den bildirdi, cümlemize selülitsiz günler.

4 yorum:

gönül dedi ki...

ben de aldım bundan ama benimki ballı,
sabunun bir tarafında lifler var diğer tarafı normal sabun rahatlatıyor gerçekten.

Ruhan dedi ki...

kokusu güzelmi peki :)

Adsız dedi ki...

kabak lifini dokmemisler. kabak lifini dilimleyip dilim halinde kaliba koyup, ustune sabun dokmusler.

admin dedi ki...

gönül, bu da öyle ama her tarafında var kabak lifi.

ruhancım evet canım çok ferahlatıcı.

adsız, ben sadece tahminimi yazdım, sabun üreticisi değilim.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.