11.03.2011

Pastel 75 Oje

Pastel’in yeni oje serilerinin bu derece yok satması bence tam bir sosyal medya başarısı oldu. Bloglar sürdü, face’de yayıldı, twitter’da kaymaklandı derken Google’da en çok aranan yerli oje markası oldu bence Pastel. Bu başarı Google ile sınırlı kalsa iyi, maalesef bu ojelere ulaşmak imkansız gibi birşey, koskaca İzmir’de Pastel’in yeni oje renklerini satan bir parfümeri bulamadım :) En sonunda sevgili arkadaşım E.’nin yardımı ile Karşıyaka’daki Yücel Parfümeri’de birkaç rengini buldum ve hemen aldım, Pastel 75 de aldığım renkler arasındaydı.

pastel 75

Pastel 75, iki sezondur trendi sönmeyen Chanel renklerinden. Genel olarak ithal ojeleri tercih eden biri olarak size samimi fikirlerimi vermem gerekirse, Pastel 75 kesinlikle, 1.75’lik fiyatına kıyasla MUHTEŞEM BİR ÜRÜN!

Sürümü çok kolay, iki katta tam opak oluyor, top coat kullanmadan bile son derece kalıcı ve sadece 1.75 TL! E daha ne olsun yani!!! Pastel’i tebrik ediyor ve renk çıkarmada gösterdikleri başarıyı, bir online satış sitesi kurarak da desteklemelerini temenni ediyorum.

Ve bağırıyorum, bugün CUMA! Tüm emekçi okurlarıma kutlu olsun, bir haftayı daha devirdik kızlar hep beraber :)

27 yorum:

Marjo dedi ki...

:) tamamen haklısın, katılıyorum dediklerine :) pastel oje yazım ocak ayından beri en çok hit alan yazılardan biri. 75 de güzel ama benim favorim 25! 25'i görene kadar 43, 75, 69 gibi renkleri sevmiştim ama 25'e aşık oldum. kesinlikle öneriyorum :P

Makyaj Cantam dedi ki...

ay bulabilsem alıcam onu da :)

gönül dedi ki...

ya ben ojeyi iki ay önce falan tesadüfen keşfettim, o günden sonra favorim oldu, çok güzel ama bu kadar yayılınca bulamam diye stok yapmayı düşünüyorum artık

sultan N. dedi ki...

Ben de günlerdir arıyorum bu ojeleri. izmirde satışla alakalı sorunları var bence ama konak - balçova taraflarında henüz bulamadım. Bulduğunuzda iki tane alın ben öderim parasını noooluuurrr

kesiklibiber dedi ki...

benimde bu aralar en sevdiğim renk bu:) tam 3 tane aldım aynı ojeden..bulamam bir daha diye..ayrıca tek kat sürünce farklı çift kat sürünce de yine çok hoş bir ton oluşması da güzel :)

Ojedelisi dedi ki...

bende katılıyorum. Pastel markası oje konusunda çok iyiye gitmekte :)

benimadimkirmizi dedi ki...

Benim de en çok okunan yazım bu, nasıl bir ilgidir bu:)

Yerli markaların ataklarını merakla bekliyorum

Ruhan dedi ki...

pastelin mavisi favorim anımsadınmı :D bu da çok tatlıymış ama yaz kızım listeye :) canım şu tırnak bakımını video çeksen diyorummmmmm duy beni :D

ezomr dedi ki...

BEN DE 74ÜNÜ ARAR DURURUM ETRAFTA:) Bİ DENK GETİRSEM CANINA OKUCAM:)) AYRICA HER CUMA MSN RİTÜELİMDİR:) I LOVE FRIDAYS:)

SüHo$ dedi ki...

kemeraltında güncel parfümerinden almıştım milli kütüphanenin arka sokağında kalıyodu sanırım :D kırmızı ve inci beyazı rengine bayılıp aldım ve çok sevdimm.. numaralarını şimdi bilemicem.. bu oje tek kat bile yeterli bence :)) herkese tavsiye ediyorumm :) fiyatını tam olarak hatırlamıyorum ama hemen hemen aynıdır.. en kısa zamanda diğer renklerinden de alıcam =)

bilgen dedi ki...

43 ve 75 benim de en favori pastel ojelerim. elf smokey brown da bu 75 numaraya dupe, belirtmek istedim. ya da bu ona dupe bilemem :D tırnakta ikisini birbirinden ayırmak imkansız. güle güle kullan.

Ojemrujumrimelim dedi ki...

:D Harika olmuş , bulmanada çok sevindim ... Oje Tüketim çılgınlığı başladı son zamanlarda yok satıyor bunlar ... Seninde söylediğin gibi online satış başlatsada bizi kurtarsa:)))Bende hala 61 ve 73 numaraları arıyorum:))

Judy dedi ki...

ben bayıldım Pastel'in yeni serilerine, bir sürü aldım. favorim koyu zümrüt yeşili olan:)

cansu dedi ki...

dün cıkarttımdaha bayılyorum bu renge

Gamze dedi ki...

Pastelin bu rengine dupe olarak flormar 413 ü öneriyorum.malum pastel stokları tükenmiş durumda :))

Daisy dedi ki...

Pastel ojeleri satan yer bulmak gerçekten çok zor. Genelde kozmetik dükkanlarında flormarın yada golden rose'un alışıla gelmiş renkleri satılıyor. Beyaz, pembe yada kırmızılar... Sıkıldık artık :D Karşıyaka Yücel Parfümeri'ye uğramalıyım :D

caramel83 dedi ki...

allahim biri de bana 74 numarayi bulsun ya :) oldum bittim 74 diye diye yok yok yok koca istanbulda bir tane denk gelmedim!

safiş35 dedi ki...

güzelim,yücel parfümeri sık sık yeniliyor portföyünü ki kendileri 10 yıldır en çok oje çeşidi bulabildiğim tek yerdir!!!
niye kimse alix avienden bahsetmiyor :( ben çok severim.hem yücel parfümeride 120 çeşidi falan var hem de 1 tl(5 yıl önce 3 civarıydı)

çiğdem dedi ki...

günlerdir arıyom pastel75 ama bulamadım şehir şehir dolaşmakmı lazım süper renk yaa tırnağıma süremeden ölürsemm gözüm açık giderimm:)))

TatLıGacı dedi ki...

Herkes çok sevmiş..Ben neden bu rengi sevemedim peki..

Makyaj Cantam dedi ki...

canim bulursam mutlaka alırım. karsıyaka yucel parfumeride var bildigim.

Makyaj Cantam dedi ki...

bulmak cok zor zaten:)

Makyaj Cantam dedi ki...

evet! bir de online satısları olsa:)

Makyaj Cantam dedi ki...

gule gule kullannn

Makyaj Cantam dedi ki...

tamam canim soz cekicem kacinci kez soz veriyorum dimi :S

naside dedi ki...

bu rengin aynısı china glaze 2011 metro serisinde var. İnşallah bu hafta içerinde bize gelecek

CERENNN dedi ki...

bide sanki bu renk beyaz tenlılerde daha guzel duruyor bende cok begendım ama esmerım kendımde begenmedım :(

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.