31.03.2011

NARS Super Orgasm Multiple

super orgasm

NARS Multiple’ları denemeye bugüne kadar cesaret edememiştim. Açıkçası bunun en büyük sebeplerinden birisi, stick ürün sürme konusundaki beceriksizliğimdi. Bende genel olarak böyle bir “allık sürme beceriksizliği” vardır zaten, yıllarımı bu işe verdim daha ancak düzgün allık sürmeye başladım fırçalar yardımıyla, iş sticklere gelince daha bir cesaretsiz kalıyor insan.


Derken şurada katıldığım etkinlikte Frederico abime bu endişemden bahsettim, “ay em afreyd of wiyıring those multiple sıtaf!” dedim, o da bana “lets stadi deeen”  {tabi inanılmaz şuh bir british-italian english ile} dedi ve beraber bana NARS multiple uyguladık. Tanrım, o adamın uzun-ince-şık-soğuk parmaklı ellerinden midir nedir bilmiyorum ama o Multiple şak diye ben gibi geniş suratlı bir hatuncağızı birden çıkık elmacık kemikli katalog ablası kıvamına getirdi. Hebelehübeleaay diyerek attım çantama bir adet NARS multiple stick ve daha da yeni renklerini almak peşindeyim, uslanmadım yani.


Zaten bir dergide okumuştum, aydınlatıcıların kraliçesi Leighton {Gossip Girl Blare} ablamız hep NARS Copagabana kullanırmış, e benim neyim eksik değil mi ama sevgili okurlarım?


Bugün sizlere göstereceğimse NARS multiple ailesinden Super Orgasm  Stick!


super orgasm

Gördüğünüz gibi stick şeklinde bir ürün bu, en güzel yanlarından biri ise hem allık hem de ruj olarak kullanılabilmesi. Çok güzel bir şeker pembesi içerisinde de altın ışıltılar var aynı klasik allık Super Orgasm gibi!



Ben bu aralar bu multiple ürünlerle kafayı bozdum, ufak deneme boylarındaki setlerinden sipariş ettim, Copagabana'yı dört gözle bekliyorum bir de Portofino'da gözüm var.


Eh bugünlük benden bu kadar sevgili okurlarım, bir başka yazıda görüşmek üzere :)

18 yorum:

Edankb dedi ki...

ben angelikayı almıştım, onu da çok beğenmiştim ve başka hangisini alsaaam diye düşünürken bu yazıyla karşıma çıktın, almadan bırakmam artık super orgasm'ı :D bu arada sıcak tonluyum ve bayağı açık tenliyim (tam numara olarak bilmiyorum) yakışır diye düşünüyorum, sen ne dersin? yine de bir uzman görüşü aliyim dedim :D

Selcen dedi ki...

Ay çok heyecanlandırdın sen şimdi beni, o nasıl iştahla anlatmaktır :D Frederico abiyi de kaçırmışız, tüh :))
Deneme boyu fikri de güzelmiş, mağazalarda da satılıyor mu, sen nereden sipariş veriyorsun. Site ismi yazmıyorsan ama güzel gönlünden de geçiyorsa mail at lütfen, pls pls :) slcnkdkl@gmail.com

gox dedi ki...

nereden sipariş verdin acaba???

tugce dedi ki...

Güle güle kullan MC. Nasıl sürdüğünü ve de deneme boyu setini nerden sipariş ettiğini bizimle paylaşır mısın? :)

snm dedi ki...

krem ürünleri kullanmayı bende bir türlü beceremiyorum,püf noktalarını ve yağlı ciltte kalıcılığı hakkındaki yorumlarını bekliyorum bu nedenle.bu frederiko abi bir önceki postta verdiğin resimdeki abiyse vay diyorum:PP

ilknur dedi ki...

bence normal süper orgasm'dan bin kat daha güzel gözüküyor. Toz olanında gözüm kadar glitterler var ve heryere uçuşuyorlar.bu çok hoşmuş gerçekten. güle güle kullan

hersheyler dedi ki...

güle güle kullan canım ben seviyorum bu stickleri :) cap vert bronzer var ben de pek severek kullanıyorumda yazmamışım hiç bloga:)

Makyaj Cantam dedi ki...

bence çok yakışır canım :)

Makyaj Cantam dedi ki...

ben amerikadaniste kullanarak nars'ın kendi sitesinden aldım ufak boy setlerini ama ebay'de de satanlar oluyor ara sıra. tek tam boy fiyatına 3 tane ufak alıyorsun iyi oluyor.

Makyaj Cantam dedi ki...

canım paylaşırım yahu, ben amerikadaniste kullanarak nars'ın kendi sitesinden aldım ufak boy setlerini ama ebay'de de satanlar oluyor ara sıra. tek tam boy fiyatına 3 tane ufak alıyorsun iyi oluyor.

Makyaj Cantam dedi ki...

evet canım o abi :))) tamam bu konuda bir yazı hazırlayacağım. kalıcılıkları iyi ben sabah8de sürünce gün içinde bir kez daha tazeliyorum bütün gün götürüyor.

Makyaj Cantam dedi ki...

cok tesekkurler! nasıl sürdüğümle ilgili bir yazı hazırlayacağım. amerikadaniste ile narscosmetics.com adresinden sipariş ettim ufak seti, gelince yazıcam.

Makyaj Cantam dedi ki...

kuşum çok teşekkür ederim, ben de demin narsın sitesinden üçlü ufak seti sipariş ettim ama portofinoyu almadım onu da mı alsaydım acep puf :)

Makyaj Cantam dedi ki...

çok teşekkür ederim canım, bunda uçuşma derdi filan yok:)

Ruhan dedi ki...

nasıl kullanılıyo bunlar canım ya benim gibi acemilere daha zor olur mu kullanması sen bi yazsan diyorum hani :)

Makyaj Cantam dedi ki...

tamam canım yazayım yok çokkolay sürersin

selşn dedi ki...

narsın kendi mağazasında bı minik boylar var mıdr acaba ay meraktan çatlıcam bir de bunların sürümünü şekilli bir şekilde anlatabilir misn

selşn dedi ki...

narsın kendi mağazasında bı minik boylar var mıdr acaba ay meraktan çatlıcam bir de bunların sürümünü şekilli bir şekilde anlatabilir misn

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.