17.03.2011

{Konu Dışı} Handies Evde Özgürlük Devri!

handies

Sevgili arkadaşım Rengin'in harika bir hizmetiyle tanıştırmak istiyorum sizi, açıkçası bu haberi ilk gördüğümde "allahım lütfen İzmir'de de olsun böyle birşey!" diye düşünmüştüm.


Handies,  biz ütülerden bıkan kadınlar için dev bir hizmet bence.  Olay çok basit aslında, kapıdan kapıya ütü hizmeti! Ev veya işyerinden ütülerinizi alıyor ve ütüledikten sonra yine kararlaştırılan saatte kapınıza teslim ediyorlar.


Sevgili Rengin'in yeri Dikilitaş'ta ama Handies'in birçok bayisi de var. Malum ütü hiç bitmeyen ve zorunlu olan bir ihtyaç aslında..Ne giyersek giyelim ütüsüz giyemiyoruz ve de yapması oldukça külfetli geliyor pek çok kişiye.


Fiyatları ise oldukça ekonomik, şehirli insana en öncelikle zaman kazandırmak amaç! Evde harcayacağınız elektrik ve yorgunluktan kurtuluyor, ütülü çamaşırlara kavuşuyorsunuz! Fiyatlar, parça sayısına göre belirleniyor ve oldukça avantajlı paketler var.. En güzeli, Pazar günleri de hizmet veriyorlar..


Detaylı bilgi için http://www.handiesutu.com/

2 yorum:

nur dedi ki...

Ben de dikilitaşta oturuyorum ve çoğu bayan gibi ütüden nefret ediyorum:) Sevgili Rengin hanımla en kısa zamanda görüşmek dileğiyle:)

Dknr dedi ki...

Ben denedim, çok da memnun kaldım. Ütüden nefret eden herkese tavsiye ederim.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.