6.03.2011

Blog Engelleri & Olan Biten & Haberler

Bir haftalık bir aradan herkese merhaba!

Bir süredir sizlerle iletişimde problem yaşıyoruz, malum DIGITURK'ün Diyarbakır'da açtığı dava sebebiyle Blogger servisleri, başta BLOGSPOT olmak üzere birçok IP'den engellendi. Benim blogum kendi alan adında yer almasına rağmen yasaklardan nasibini aldı, adresim aktifti ancak birçoğunuz fotoğrafları görüntüleyemediğinizi bildirdiniz.

Bu sebeple ben de Wordpress'e taşınma kararı aldım ve bu iş biraz sandığımdan uzun sürdü. Yönlendirmeler sırasında iki günlüğüne e-posta adresim de kapalı kaldı, bu hafta içinde bana email attınız ve geri dönüş alamadıysanız lütfen tekrar göndermeyi deneyin.

Şimdi bu taşınma sizi nasıl etkileyecek? Sitemin adresi aynı www.makyajcantam.org üzerinden ulaşabileceksiniz. RSS ile yazılarımı takip etmek istiyorsanız, Google Reader'ınıza http://feeds.feedburner.com/kozmetiklog adresini ekleyebilirsiniz.

Bunun dışında güncellemelerden haberdar olmak için sağ üstte bulunan İzleyiciler kısmından siteme abone olabilirsiniz zira eski İzleyicilerimi kaybettim. Sizi geri getirmeyi başardım bir sorun olmazsa hehe :)

Eskiden düzenlediğim hediye kampanyası devam ediyor ancak tarihi bir hafta daha uzattım, katılmak için tık! Sonucu 14 Mart'ta açıklayacağım.

İşte benden haberler böyle, birazdan sizler için yeni yazılar geliyor. Sorusu olan? :)

NOT: Eski yazılarımda fotoğrafları görüntüleyemeyenler olabilir, sırayla hepsini güncelliyorum, yakında tamamlanır. Yazı kategorilerini de henüz bitiremedim, onlar da bir haftaya normale döner sanıyorum. Özledim sizi, siz beni özlediniz mi?

pembe ruj love

8 yorum:

Nihan dedi ki...

Ben de taşımak istedim ama bu işler nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum. Çok mağdur olduk...

Umarım en kısa zamanda siteni düzeltirsin.

Tannesi dedi ki...

Özledim ben, özledimmm! Yeni site hayırlı olsun.
Bu arada gördün mü; kalemi buldummm! :)

Flame dedi ki...

Özledikkkk....

ezomr dedi ki...

özlemezmiyiz hiç yaw, hem de nasıl nasılll:))) tekrardan hoşgeldin...

sultan N. dedi ki...

süper ben bu yeni hali çok sevdim yazıları okuyabiliyorum, resimleri görebiliyorum muhteşemmmmm :)

Hedonist Queen dedi ki...

Yazdıklarını kontrol panelimin blog güncellemelerimde göremiyorum ben. :( Şimdi tekrar bu siteye katılın yaptım ama olmuştur umarım. Bu arada resimdeki ruj şahaneymiş rengi, yazısı off :)

pinyatalife dedi ki...

nefret ettım su blogspot ların kapanma hadısesınden ... Nasıl bir saçmalıktır çözemedim.

pinyatalife.blogspot.com

Makyaj Cantam dedi ki...

maalesef :(

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.