5.07.2010

Sephora ve Diğer İndirimler.. {Temmuz 2010}

sephora indirimi
Fotoğraf, Agora Sephora'da Benefit'in satışa sunulduğu hafta çekilmiştir. Detaylar için buraya. Maksat fotoğrafsız yazı olmasın :P

Sephora grubunda indirim başlangıcını önce Hacer'den duydum. Haftasonu boş vaktim olunca bir uğrayayım dedim. Gönül isterdi ki geçen sene ki Harvey Nichols indirimi gibi NARS'lar %50 indirimli olsun {hehe!} ama öyle bir şey yoktu elbette.

Sadece Sephora markalı ürünlerin bazılarında indirim var. Hatırladığım en net şey Sephora marka ojeler 2 TL idi ama minicik şişedeler, seçilmemişse hoş renkler bulabilirsiniz. Geçen sezonun tırnak trendi sarıların birkaç tonu vardı.

Maalesef makyaj temizleyicilerde bir indirim yoktu.

Gözüme çarpan en ucuz & güzel şey stand'da olan, Sephora marka gloss'lardı. Hem renkleri & ışıltıları güzeldi hem de fiyatları ucuzdu. Valla bir sürü şey aldık yalan olmasın 4-5 lira civarındaydı galiba gloss'lar.

Şurada ve şurada yorumlanan Sephora farlar da indirimdeydi. Ama renk vermediklerini bildiğimden hiç bulaşmadım.

Seçtikleri bazı fırçalarda indirim vardı, onlar yenilenecekmiş, o yüzden düşürmüşler fiyatı. İhtiyacınız varsa açılı allık fırçası, iri kabukimsitrak fırçalar, concealer fırçası vb bazıları indirimdeydi. Öyle üçbeş lira değil elbette ama normal sattıklarından daha ucuzdu.

Sephora Matte Powder'lar indirimdeydi, 5 liraydı galiba, biraz kurcaladım, tester yoktu, renkler tükenmişti, almadım.

İhtiyacınız olan ürünler varsa bir şans verebilirsiniz indirime.

- Ben NARS standına geçtim biraz. Almayı düşündüğüm NARS Larger than life mascaraya baktım, 48 milyondu galiba. Netten daha ucuz bulurum diye pas geçtim.

-Deep Throat allığı yakından inceleyince beklemek istemedim aldım. Eve geldim poşeti bir açtım içinden Amore çıktı. Valla başka birşey olsa böyle hayalkırıklığına uğramazdım sanırım. Bir makeup addict'in başına gelebilecek en kötü şey, arzuladığı ürün yerine başka bir şey çıkması sanırım kutudan :D

- NARS Torrid'i almadıysam da almayı kesin kafaya koydum. Bu kadar insanın bildiği bir şey varmış. NARS Aga yaktın beni.

Diğer Notlar ve Indirimler:

- Chanel standında biraz oyalandım, Rouge Coco'nun bütün tester'ları vardı, birkaç renk belledim, 90lira mı ne olan fiyatı görünce gözlerimi belertip, eğer bir gün alırsam bu alımı Çilekten gerçekleştireceğime bir kez daha kanaat getirdim. Ama gerçekten muhteşemler Rouge Coco'lar. Paraya acımam diyorsanız alın geçin.

- Bir ümit kıyıda köşede kalmış bir CLAIR III rengi bulurum diye Lancome standına baktıysam da, satıcı hatunlar benim şizofren olduğumu, öyle bir rengin aslında hiç var olmadığı konusunda iddialaştılar. En sonunda bir tanesi elinde YSL kapatıcı ile "ay ama bu da aynı firma siz kesin bunu alın" diye koşuştururken kızın makyajından ürkerek bir kenara attım kendimi. 4. kez hatun aynı cümleyi tekrarlayınca bir diğeri arkadan "ısrar etme artık" diye ötekini uyardı. Ben de bir kez daha neden online alışverişi sevdiğimi hatırladım. Bu iş sadece TR'de mi böyle bilmiyorum ama bu tarz mağazaların karşılığında MAC ve INGLOT'un prim yapması sanırım bu yüzden. Zira MAC'te kimse arkanızdan bir kapatıcı ile kovalayıp 15.kere "ama bu daağğ aynı firmağ yağğğ" diye gezmiyore.

- Bir süre daha kurcaladım, Sephora banyo zımbırtıları da indirimdeydi. Jakuzim veya köpük banyosu yapmaya vaktim olmadığı için onları almadım. Sırf işgüzarlık olsun ve renkleri güzel diye alıp cam kavanoza doldurasım vardı ama para harcamayayım diye kaçtım oradan.

-İzmir Sephora'lar maalesef Laura Mercier satmıyorlar, keşke satsalar.

-OPI halen İzmir'de, Alsancak Sevil mağazası dışında hiçbir yerde yok! Alsancak Sevil'de de sadece 5-6 renk kalmış. Polsera'nın araştırmasına göre Bakırköy Sephora'da OPI varmış, keşke getirselerdi buraya da.

- Hedonist Queen ve Marjo'nun bahsettiği Sevilla ojeleri aldım. Muhteşemler kızlar. Chanel Taupe'sine alternatif arıyorsanız kızların yazılarını okuyun. Üstelik sadece 7 liraya.

- Accessorize %50 indirim yapmış, doğru ama sadece küçücük bir stand'da. İndirime giren şeylerin de yarısı TIRT!

- Marks Spencer seçili yaz sezon ürünlerinde indirim yapmış. 35 TL'ye takım pijamalar vardı. Yine orada bazı vücut ürünlerinde 1 alana 1 bedava var..

- Hotiç seçili ürünlerde %50 indirim yapmış, Hotiç'in yeni YAYA serisine bittim. Geri bir ayakkabı var görmeniz lazım. Tabii ki tüm numaralar tükenmiş!


Makyaj Çantam Izmir'den bildirdi. Söz sizde..

14 yorum:

Unknown dedi ki...

İndirimler çok hoş doğrusu. Özellikle sephora ya bi uğramak gerek.. ojeler 2 tl ne demek ya almak istiyorummmm.....

Adsız dedi ki...

far bazı indirimde mi acaba dikkat ettin mi canım?

admin dedi ki...

Gökçe, almyı düşünüyorsan bir an evvel bak 2 liraya pek renk kalmaz bence :)

Gülzade, gözüme çarpmadı ama emin de değilim. Sen bir kontrol et istersen.

nily21 dedi ki...

ya ne kadar uzak kaldım indirimlerden falan..bugün bi ışınlanayım bakalım Ankara Sephora'da neler kalmış:) bu ısrar konusu beni de boğuyor..Sırf bu yüzden parfümerilerden uzak duruyorum..Aslında Sephora'da yapmıyorlardı pek..Belki mağazadan mağazaya fark ediyordur..

Adsız dedi ki...

tamam canım saol gidicem bu hafta:)

Glsn dedi ki...

Bende gitmeyi düşünüyordum ama çoğu şeyde yokmuş indirim vazgeçtim :)
Evet ya dediğin gibi ben bazen chanel,lancome,dior standlarına sırf bu yüzden gidemiyorum rahat rahat hiç birşeye bakamıyorum..Peşimde mutlaka biri oluyor kendimi kötü hissediyorum hırsız muamelesi gibi :(
birde istediğim bişeyin şiddetle var olduğunu bildiğim haldee siz yanlış biliyorsunuz böyle bir ürünüü kesinliklee yok demeleri yokmuu ölüyor insann :/

ayy damarımamı bastınız nee :)
aldıklarını güle güle kullan ;)

hevesli bardak dedi ki...

Astoria Sephora'da Sephora brand'lerle beraber Too Faced paletlerden bazıları, epeyce de Stila ürünü indirimdeydi. Yarı fiyatına düşen Benefit setler de vardı. Arayan bulamayan, merak edenler için bildiriyorum (:

Oya Yoga dedi ki...

ya geçen sephora'ya girdim, makyaj için cleansing oil almaya ve indirim var mı diye bakmaya, o gün başlamamıştı indirim her neyse, girdim, başımda bir satış görevlisi, neye elimi atsam başımda konuşuyor, şu ürün şu bu ürün bu fiyatı şöyle kesin alın, ya da bir ürüne sadece bakıyorum yine bık bık konuşuyor, bir de bütçem de uygun değil kendime hakim olmaya çalışıyorum, alamıyorum yani, ama kadın zorla aldırana kadar peşimden koşuyor, delirdim, rahat rahat bakmak istediğimi söyledim kibarca ama pek sallamadı. Kozmetik alışverişine bayılan bir insanım ama bu zihniyet olunca hayatta alışveriş yapasım gelmiyor, hatta koşa koşa kaçıyorum.

Mugene dedi ki...

Rouge Coco 90 TL mi? İnanamıyorum! Soygun resmen. Almak isteyen varsa free shoptan getirtsin bence, 45 tl'ye geliyor.

ozge dedi ki...

Sephorada indirim olduğunu hacerden duyduğum halde hala gitmemiş olduğuma inanamıyorum.İzmirin sıcağından mı yoksa bu ısrarcılıktan mı diye düşünüyorum düşünüyorum hala gitmiyorum :)))
yarın gideyim bari diyordum ki yazını okudum peşimden dolaşan hiçbir satıcıdan hoşlanmam hemen kaçarım alcağımıda almam.
en son loccitaneden kaçıyordum zor tuttum kendimi :)))

Adsız dedi ki...

cnm bakırköy sephora bana çok yakın
bakmamı istediğin bir renk varsa alıp yollayabilirm aklında olsun muck

Cansın's World dedi ki...

o renkleri kalmayan farlar ne kadar?? birde indirimde allıklar var mıydı??

Adsız dedi ki...

internetten daha ucuza bulabilecegimi düşündüm demişsiniz acaba hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz bn orjinalliğine güvenemiyorum !

admin dedi ki...

@adsız selam, bu dediğim yeni gümrük kanunu çıkmadan önce yurtdışından alınan siteler için geçerliydi, şu an yapacak birşey yok maalesef.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.