23.07.2010

Ruhan'ın OLAY Cilt Bakım Ürünleri

Sadık okurlarımızdan Ruhan sevdiği cilt bakım ürünlerini bizlerle paylaştı. Çok teşekkür ediyorum Ruhan'cım, aramıza hoşgeldin!

Ruhan'ın OLAY Cilt Bakım Ürünleri

Olay Skin Comfort Temizleme Sütü (Kuru Ciltler İçin)

Ben öyle hergün makyaj yapan biri değilim ama cilt temizliği benim için çok önemli. Hergün sabah akşam hiç üşenmeden bakımımı yapıyorum. Bu temizleme sütünü cildimi yıkadıktan sonra pamuğa döküp kullanıyorum,ne kadar yıkanırsa yıkansın cildin yinede bu tarz bir ürünle tekrar temizlenmesi gerektiğine inanıyorum ve inanılmaz memnunum. Cildim kuru ve hassas,pul pul dökülme ve kızarıklık durumu kalmadı bu ürünlerden sonra.

Ruhan'ın OLAY Cilt Bakım Ürünleri

Olay Skin Comfort Tonik (Kuru Ciltler İçin)

Bu toniği de temizleme sütünden sonra yine pamukla uyguluyorum,inanılmaz ferahlatıyor. Hatta bunlardan sonra nemlendiriciye ihtiyacım kalmıyor diyebilirim o kadar güzel yumuşatıyor ki. Bu ürünleri ben boynuma da uyguluyorum aynı zaman da.

Ruhan'ın OLAY Cilt Bakım Ürünleri
Olay Active Hydrating Gündüz Kremi (Normal ve Kuru Ciltler İçin)

Bu nemlendirici gerçekten hakkını veriyor,başka bir nemlendirici almıyorum artık,bittikçe yenilediğim bir krem. Yapış yapış değil,cilt tarafından çok güzel emiliyor,cildin yumuşaklığı hemen farkediliyor ve etkisi uzun süre kalıyor. Benim olmazsa olmazlarım arasında yerini çoktan aldı.

Ruhan'ın OLAY Cilt Bakım Ürünleri

Olay Age Defying Göz Bakım Jeli

İşim sabahtan akşama kadar bilgisayar başın da geçiyor,aynı zaman da okuyorum göz altlarım hep yorgun ve mor maalesef. Bir sürü bakım kremi denedim düzenli kullandığım halde faydasını göremediğim ürünler oldu ama bu gerçekten işe yarıyor,sürüldüğü anda etkisini fark ediyor insan. Yorgunluk izi kalmıyor,sıkılaştığını hissedebiliyorsunuz. Morluklara gelince tamamen silmiyor ama hafiflettiğini söyleyebilirim. Sabah akşam uyguluyorum ve çok memnunum.

Benim cildime iyi gelen başkasına da iyi gelecek diye birşey yok tabi ama ben bu ürünlerden çok çok memnunum.Kullandığım başka ürünler de var (olmazsa olmazlarım) onları da çok yakında yazmayı düşünüyorum. Umarım biraz da olsa faydam olur benimde.

1 yorum:

gamze dedi ki...

Merhaba,
Ben de olay'in salatalıklı temizleme sütünü kullanıyorum!Çok memnunum!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.