5.07.2010

Rimmel 60 Seconds Oje - Coralicious

Hani siz bana hep diyorsunuz ya, “beğenmediğin şeyleri yazmıyor musun” diye. Bu da o kategoriden bir yazı olsun. Rimmel London 60 Seconds Coralicious ojeyi rengine vurulup almıştım, bir süredir sürülmeyi bekliyordu. Bugün Pazartesi sendromunu üzerimden atayım diye toz grisi bir pantolon, üzerine pudra rengi bir bluz giydim. Hadi dedim dur, bir de şu ojeyi süreyim. {Bu planı tabi dün gece yatmadan evvel yaptım zira sabah 6’da kalkan biri olarak böyle bir lüksüm yok ;) }

Rengi çok güzel, rengine diyebilecek hiçbir şeyim yok, tam hayalimdeki mercan rengi. Hatta ve hatta MAC To the Beach’deki mercan rengi ojeye dupe (ucuz alternatifi) olabilecek kadar benzer rengi.

 Rimmel 60 Seconds Oje Coralicious Rimmel oje renkleri
Sizin için sabahın 6:50'sinde caddede bu fotoğrafı da çektim ya, görenler kesin deli demişlerdir, tırnaklarının fotoğrafını çekiyor diye :)))

Ama... Hatta kocaman bir AMA...

Hayatımda gördüğüm en kötü sürülen ojelerden biri. İstediğiniz kadar dikkat edin tırnakta fırça izi bırakıyor ve eğer annesinin ojeleriyle oynayan küçük bir kız çocuğu değilseniz tırnağınızda isteyeceğiniz en son şey fırça izleriyle sürülmüş bir oje olacaktır..

Ilk kattandır dedim, ikinciyi geçtim. Yine aynı şey.

Ojenin özelliği çabuk kuruması, bu vaadini de gerçekleştiriyor.. Acaba dedim ben bu ojeyi yavaş sürdüm ondan mı böyle oldu? Üşenmedim gecenin köründe silip, çok hızlı bir şekilde tekrar sürdüm ojeyi. I-ıh. Yine aynı şey. Yavaş olmamla alakası yokmuş.

Artık yeniden bunu silip başka bir oje sürmeye üşendiğimden ve kötü sürülmesine rağmen rengini beğendiğimden bugün idare edeyim dedim. Yarın başka birşey sürerim artık.

Bu oje Watsons Mağazaları’nda 3.90 TL. Rengi çok güzel, Rimmel standında bu sezona dair başka popüler oje renklerini de bulabilirsiniz ama dediğim gibi en azından bu 60 Seconds serisi için konuşuyorum, fırça izi bırakıyor.. Alıp da memnun kalan var mı, ben de mi bir hata var bilemedim ki bey?

6 yorum:

Drama Queen dedi ki...

Rimmel'in ojelerinde bir tuhaflık var zaten, ben de french manikür setini almıştım bir süre sonra tırnakta lacivert/mor arası bir renk değişimi yapıyor sanki aylardır ojeyi değiştirmemeiş gibi.. Sevemedim ben.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

bende moru var çok memnunum halbuki, sanırım bu rengin yapısı kötü :( çok da güzel bir renkmiş, çok üzüldüm bak şimdi :(

xo dedi ki...

flormar/pastel gıbı ojelerden kurumaması sebebıyle nefret eden bırı olarak mac'in ve avonun ojelerinin hastasıyım. gönül isterdi ki burda da düzgün fiyata essie, chine glaze, zoya filan olsun ama yok.. rimmel'in ojelerini de çok seviyorum. 60 sanıyenin de siyahı kırmızısı mercan rengi ne bulduysam var ve cok rahat kullanıyorum. o ojenın tek kat surulmesı gerekıyor, ve kalın (abartmadan tabı) bı katman olarak surulmelı, cok ınce degıl. ben o sekılde hıc bı sorun yasamıyorum.

belki de sızınkınde bı yapısal sorun vardır :)

admin dedi ki...

DQ, aslında renkleri çok güzel ama böyle olmasına üzüldüm :/

MARjo, aynen rengi çok beğenerek almıştım.

İremnur, şimdi sen böyle yazınca şüphelendim, bana satılan oje bozuk muydu acep? Başka renkler de alıp deneyeyim olmazsa. Tek kat da denedim sürdükçe iz oldu :(

Unknown dedi ki...

Fırça izimi böööö...
Rimmel den bunu beklemezdim doğrusu ı-ıh hiç olmadı bu ...

blnti dedi ki...

Bundan bende de var ama fırça izi yapmıyor bendeki, ki oje sürmeyi beceremem normalde, fırça izi kaçınılmazımdır..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.