23.07.2010

NARS Amour Allık

Dün NARS Deep Throat’ı inceledik, bugün de yoğun istek üzerine :D NARS Amour’u yazıyorum. NARS Amour kesinlikle planlayarak almadığım bir allıktı, hikayesini şuradan okuyabilirsiniz. Satış görevlileri yanlışlıkla sattılar bu ürünü bana, sonra Hacer sağolsun iade edebilmem için yardımcı oldu ancak sonradan fikrim değişti, almışken kullanayım, elimde bulunsun dedim.

 NARS Amour Allik

 NARS Amour Allik

NARS Amour mat bir pembe fakat “bence” biraz zor bir renk. Çoğu NARS allıklar gibi bu da çok pigmentli ve eliniz ağırsa birden palyaçoya dönebilirsiniz. Bu problemi yaşamamak için ben bu allığı kabuki bir fırça ile veya INGLOT 187TG ile sürüyorum. Mat ve ışıltısız gülkurusuna dönük pembe sürmeyi seviyorsanız, allık sürüşünüze de güveniyorsanız, bu allığa bir şans verebilirsiniz.

 NARS Amour Allik

Ancak allık sürme’de acemi olanlar, eli ağır olanlar, allığa fırçayı yaldır yaldır bandırmaya alışık olanlar, emin olun sizin için bu allıktan daha güzelleri var piyasada, yol yakınken vazgeçin.

 NARS Amour Allik

Şunlar da NARS allığımın içindekiler. Zannetmeyin ki parabensiz, hayır, elbette bu da kozmetiklerin %90’ı gibi paraben içeriyor.

 NARS amour Throat Allik

Bu allık rengi biraz ağır, eğer kullanacaksanız hafif bir göz makyajı ve ruj ile kombinleyebilirsiniz. Ancak pembe sürdüm pembe gideyim mantığıyla hem bu allık, hem de pembe göz makyajı, hem de pembe dudak yapmayın olur mu? ;)

Not 1: Allık swatch’larını parmak yerine kolda yapmamı isteyen okurlar, bu allığın kolda sürülmüş hali ve deep throat ile karşılaştırılması da bugün içinde yayında olacak, stay tuned!

Not 2: Geçen haftalarda Tchibo’dan gülkusuru-pembe bir tişört almıştım, “İçinizdeki Cazibe” temasından, bu allık tam olarak o tişörtle aynı renkte : )))

Evet, yorumlar/sorular varsa aşağıya yazın, geç de olsa cevaplanacaktır. Ve höykürüyorum, bugün CUMAAAAAAAAAAAAA! : D

6 yorum:

chunlibeauty dedi ki...

iyiki iade etmemişsin kalsın bi kenarda bence rengi güzel :) güle güle kullannn :D

Adsız dedi ki...

Deep Throat ı biraz sıradan bulmuş olan ben, bu allığı daha çok beğendi. Ama çok özel bir renk diil Irazcım yahu, bu renk için bunca para verilmeli mi diye soruyorum sana, duy sesimi! :P

admin dedi ki...

Chunli, kaldı artık elimde napalım :))

Kozmo, değil zaten ben deep throat almaya gitmiştim kız yannışlıkla bunu vermiş evde farkettim :)

mente mente dedi ki...

Teşekkürler Iraz, ben istemiştim senden bu postu. ;)
Gayet faydalı oldu benim için.
Sevgiler.. :)

bir demet feslegen dedi ki...

Kabuki ile ben allığı zor sürüyorum be Irazım, nedir formülü..

admin dedi ki...

rica ederim mentemente :)

eda, hangi kabukiyi kullanıyorsun canım? ben elmacık kemiğine koyup, oradan yuvarlayarak indiriyorum. :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.