9.07.2010

MAC DressMaker Dupe: AVON Perfect Peach

Dün akşam makyaj malzemelerimi düzenlerken tee ne zaman aldığım şu avon ruju gördüm, unutmuşum bir süredir göz önünde değildi.

 MAC DressMaker lipstick Dupe AVON Perfect Peach

Yahu bu ama aynı yeni aldığım Dresssmaker derken, elimde süreyim bir göreyim dedim. Gerçekten neredeyse aynı, Dressmaker ruju beğendiniz ama pahalı geldiyse, veya bulamadıysanız, Avon Perfect Peach’e bir şans verin derim.

 MAC DressMaker lipstick Dupe AVON Perfect Peach

MAC’in Dressmaker’ı lustre yapıda ve simsizken, Avon’un Perfect Peach’i çok azıcık ışıltılı ve bitişi MAC’in glaze rujlarına benziyor ama renk olarak neredeyse aynılar.

 MAC DressMaker lipstick Dupe AVON Perfect Peach

Bu da Makyaj Çantam’dan bir dupe (*) önerisi olsun.

(*) Pahalı bir kozmetik ürünün neredeyse aynı olan ucuz alternatifi.

8 yorum:

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

aaa nerdeyse aynı yahu
makyaj çantam sen hep böyle dupe postları hazırla çok yararlı oluyor :))

Adsız dedi ki...

bronzerla ilgili sorularım ulaşmamış tekrar soruyorum
-bronzergündüz günlük hayattada kullanılabilirmi
- bronzera çok para vermek istemiyorum uygun fiyatlı bir bronzer markası ve nosu önerebilirmsn
- ben çok açık tenliyim bu yüzden çok sahte görünürmü

yıldız dedi ki...

ben yazdım ama nereye bulamadım:) ikisinin rengide aynı ve muhteşem ama yine bana mac daha bi güzel geldi:D ahh önyargı ahhh:)
2.el dükkkanını bekilyorum bakarsın bıktığın bi msf görürüz orada 60 -70 lira alamıyorum ne yapayım:)
öpüldün tatlım

chunlibeauty dedi ki...

aa mutlaka denemeli cok benziyolar :)

admin dedi ki...

Ezgi, işine yaramasına sevindim :)

Adsız, elbette günlük hayatta kullanılabilir, istediğin şekilde abartmadan sürersen çok da doğal durur. Büyük bir fırça ile sürersen daha doğal bir görünüm elde edebilirsin. Ucuz fiyatlı arıyorsan Oriflame ve Avon'un top top bronzerları güzel. Body Shop ve FlorMar'dan da bakabilirsin. Beyaz tenli olmadığım için tam numara söyleyemiyorum, bence deneyerek al. Sevgiler..

Yıldız, ikisi de güzel aslında:)

Chunli, 1e 1 aynılar :D

Adsız dedi ki...

Ama teniniz bembeyaz görünüyor fotoğraflarda...:/

Adsız dedi ki...

Kesinlikle buradaki fotoğrafla ilgisi yok.Dün elime ulaştı bildiğin pastel pembe..Adı niye şeftali..Soluk cansız hani cotton candy dedikleri türden..Sizin gösterdiğiniz turuncumsu...(:Çok üzgünüm buradakine kapılıp aldığım için..Ultra color rich rujlarda bir tek ruj var bu isimde..O da benim aldığım, başka sparkling peach var o da ben de mevcut..Ve metalik olduğunu vurgulayayım far tutmuş gibi görünüyor..Eskiden modaydı bilirsiniz sedefli ojeler gibi..Avon un rujlarını çok seviyorum ama bunda hayal kırıklığı yaşadım ton olarak..Eğer başka bir ruj varise aynı isimli bilemiyorumm..?Hoşçakalın..

Adsız dedi ki...

Çok üzgünüm avon yaktın beni kaç haftadır bekliyorum heyecanla turuncumsu gelecek diye litfen pastel pembe olan şeylerin adını şeftali koymayalım..Daimi müşteriniz olaraktan buradan temsilcilere duyurulur..Hemide 2 tane almıştım.Kendimde ileteceğim avon a ayriyeten!Sevgiler...:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.