30.07.2010

İngiltereden Ucuza Dermalogica

Bugün size yeni bir siteden bahsedeceğim, http://www.pure-beauty.co.uk/

Dermalogica Ürünleri Ucuza Almak
Bu siteyi ucuza Dermalogica ürünlerini nasıl ucuza ve hızlı alırım diye araştırırken bulmuştum ve çilekte veya başka yerde bulamadığım farklı ürünleri bu sitede bulmuştum.

Site İngiltere menşeili olduğu için ürünler çok hızlı geliyor fakat fiyatlar POUND bunu göz önünde bulundurun.

Sitede sadece Dermalogica satılıyor ve bir güzel yani da sepetinize sample da ekleyebiliyorsunuz. Ben bu siteden bir arkadaşıma Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF30 (50ml) aldım, 40.70 GBP’ye. Aynı ürün Türkiye’de 160 TL civarına satılıyor.

Dermalogica Ürünleri Ucuza Almak

Sepetimize de iki tane sample ekledik ücretsiz olarak.

Site Türkiye’ye Signed For, yani kayıtlı posta ile 8.25 pound’a gönderim yaptı. Sipariş verdikten 5 gün sonra da ürün elimize geçti.


Dermalogica Ürünleri Ucuza Almak

Dermalogica Ürünleri Ucuza AlmakDermalogica meraklılarının bilgisine..


Not: Yurtdışından alışveriş her zaman için bir risktir, MakyajCantam.Org size site/şirket hakkında hiçbir garanti vermez ve bir sitenin güvenilirliğini teyid etmez. Bu yazı sadece kişisel deneyim üzerinedir. Bu siteye girerek Makyaj Çantam'ın Pure-Beauty ile yaşanabilecek hiçbir durumdan veya aksaklıktan sorumluluk kabul etmediğini ve riskleri bildiğinizi kabul etmiş sayılırsınız.
Please shop at your own risk.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Oriflame alışverişi yazısı nereye gitti?

merqure dedi ki...

güzel bir siteye benziyor,special jelim bi ay fln kaldı,active moistimi kullanamıyorum izmirin sıcaklığından nemlendirici kusuyor yüzüm :( sonbahar başında şöyle toplu bir alım yaparım ben burdan..ama şöyle bir siteye baktım da,sepete 3 ürün attım 79 pound tuttu,samplelar hakkında yazanı tam olarak anlamadım,hani en altta yazı çıkıyor ya...bir yerde 10 bir yerde 15 yazıyordu...denemek için 4 sample attım ücretsizdi 4ü de...ama dediğim gibi anlamadım yani...

merqure dedi ki...

bir de ürün miktarı arttıkça gönderim ücreti değişiyor mu acaba?

admin dedi ki...

Kozmo, uçtu sonra geldi geriye :D

Merqure, valla işte bir miktar sample da alabiliyorsun ücretsiz olarak, maksimum kaç ona dikkat etmedim. Valla biz tek ürün aldık, sepete birkaç ürün atıp hesaplat olmazsa bakalım kaç çıkacak. Ama ürünlerimiz sorunsuz geldi.

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Dermalogica kullanıyorum ve fiyatları ielttiğiniz sitede gayet iyi paylaşım için öncelikle tşker Fakat merak ettiğim bir konu var, ingiltereden türkiyeye ne kadar kargo ücreti ödediniz.
Yardımcı olursanız sevinirim.

admin dedi ki...

Tarife aldığınız ürünün ağırlığına göre, şu tablodan bakabilirsiniz:

http://www.pure-beauty.co.uk/shipping_costs.php?CountryID=216&CountryName=Turkey

Adsız dedi ki...

selam bu yurtdışı kaynaklı sitede türkiyeye gönderim bulunmuyor.kayıt olmak istedim ama seçeneklerde türkiye yok.siz nasıl sipariş verdiniz??

admin dedi ki...

selam, maalesef yeni gumruk yasagi dolayisiyla bu siteler artik turkiyeye gonderim yapmiyor.

Adsız dedi ki...

ben az önce bir ürün aldım ödemesini de yaptım ancak hala parayı çekmediler. sanırım şu yasak dolayısıyla :( parayı çekip geri iade etmemezlerse napıcam?

admin dedi ki...

Selam, keske yorumlari okusaydiniz maalsef yeni gumruk yasasindan dolayi sorun.olabiliyor. Siteye email atip durumu aciklayip siparisinizin.iptalini isteyin bence. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

ben ingilterede oturuyorum ev hanimiyim adim nermin faydasi olacaksa burdan alip size gonderebilirim

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.