1.07.2010

Deborah Oje No:39

Okurlardan birisi Deborah ojelerin çok güzel olduğunu söylemiş ve denememi tavsiye etmişti {Beatle sendin di mi?}. Açıkçası daha önce hiç Deborah oje kullanmamış, dikkat de etmemiştim. Deborah standında fazla renk seçeneği yoktu ancak bu rengi görünce tam yaz rengi dedim ve denemek için bir tane aldım. Oje fiyatını hatırlamıyorum çünkü başka şeyler de almıştım. Ama ne çok pahalı ne de ucuzdu onu hatırlıyorum.

Aşağıda göreceğiniz ojeyi Pazartesi günü sürdüm ve bugün fotoğrafını çekmeyi akıl ettim. Ha niye Pazartesi fotoğraflamadım, üşengeçliğimden.

deborah oje deborah kozmetik makyaj

Size bu ojeyle ilgili söyleyeceğim şey, gerçekten dayanıklı olması. Üşendiğim için top coat ve base coat sürmedim, sadece oje işte.Bugün Perşembe ve oje hala tırnağımda düşünün. Azıcık parlaklığı gitti tabi 4 gün geçince.

Ilk katta muhteşem bir açık nar çiçeği rengi oluyor ve rengi gayet opak, tırnak filan gözükmüyor alttan. Ama 2 kat sürmeye alışığım öyle sürdüm. Yoğun renk veriyor, fırçası ve sürülüşü çok güzel.

İçerisindeki maddeler de şunlar:

Toluene, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Butyl Acetate, Tosylamide/Formaldehyde Resin, Isorapyl Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Comphor, Tosylamide/Epoxy Resin, Drometrizole, Alcohol, Glycerin, CI 17200.

Oje içerikleri hakkında bilgim yok, Zuzu veya Öykü okursa zararlı maddeler olup olmadığını söyleyebilir sanıyorum : )

Sonuç olarak Deborah 7 Days Long Oje’nin TR fiyat/performans oranını başarılı buldum, başka renklerinden de almayı düşünüyorum.

Aranızda Deborah oje kullanan var mı? Fikirleriniz neler?

10 yorum:

Oya Yoga dedi ki...

eveeet bendim :)
harika bir renk, fiyatı 5-6 gibi bir şey sanıyorum. inglot gibi daha kaliteli ojeleri pek kullanmadığım için bu da idare ediyor ama mesela inglot oje ile farkı ne bunun? fiyatı hariç :)

admin dedi ki...

Daha kalıcı, daha opak diyebilirim, gayet rahat alabilirsin düşün zırtpırt Protex'le el yıkayan bir insan olmama rağmen hala çıkmadı!

INGLOT'un ojedeki olayı acaip geniş bir renk skalası olması yoksa bir farkı yok.

Deborah'ta fazla renk yok tek eksisi o ama ihtiyacın olan temel renkleri alabilirsin. Bu arada bana yeni bir bağımlılık kazandırttın, Deborah standı, kredi kartı ekstremi sana fwd edicem :P :)

#dailyela #elos dedi ki...

Irazcim,

Zarari nedir ne degildir bilmiyorum ama "Toluene" i artik cikartiyorlar ojelerin icinden. Artik bir cok oje formaldehyde, toluene, ve DBP (phthalate)siz olarak uretiliyor.

Oya Yoga dedi ki...

ahah canım ben kredi kartımı kapattırdım, kendime hakim oluyorum artık :) kredi kartı yok dert tasa yok ama bu sefer de insan krizlere giriyor, ablama yamanıyorum "ablaaa strawberry'den alışveriş yapıcam kredi kartını kullanabilir miyiiiim" şeklinde :) en azından bankaya değil ablama borçlu olayım :)

Deborah'ın farlarını, göz altı kapatıcısını, ojelerini falan kullandım eskiden, fena bir marka gibi gelmemişti bana da. Ama haklısın oje konusunda renk skalası çok fazla değildi.

caramel dedi ki...

Bişiy sorabilir miyim? Bizim Flormar ve pastel vb.de bu maddeler var mı acaba?

Öykü dedi ki...

Selam, once merak edenler icin zararli maddelerle ilgili yazima linki ekleyim: http://hangiojeyakismazkibana.blogspot.com/2010/03/uc-buyukler-ve-oje.html

Bu listede Toluene, Formaldehyde Resin ve Comphor goruyorum; diger ikisi neyse de toulene'den kacinmak gerek.

ikimiz dedi ki...

bende çok severim deborah markayı ben kan kırmızısını çok kullanırım sende denemelisin :D tatlım sitem çok hoşuma gitti biraz inceledim izlemek şsterim iznnle seni bana beklerim sevgiler
http://ikimiz-2.blogspot.com/
http://modadunya.blogspot.com/

admin dedi ki...

Shopping Mage, teşekkür ederim hatırlatma için, bunları artık öğrenmem lazım :/

Beatlefan, :) Olsun deborah güzelmiş ama başarılı yani.

Caramel, benim bilgim yok maalesef, standda bilgi istemek lazım.

Öykü, teşekkür ederim canım bilgilendirme için, ben de artık öğrenicem bunları koydum kafaya :)

İkimiz, hoşgeldin yine bekleriz :)

Oya Yoga dedi ki...

13 tl'ymiş bu ürünün fiyatı :)

admin dedi ki...

Hmm her zamanki gibi yanlış hatırlamışım o zaman 8-9 gibi aklımda kaldıydı benim :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.