26.07.2010

Cranberries – Kırmızı Ruj

Cuma akşamı Çeşme Seaside’da Cranberries konseri vardı. Bu konsere gitmek şu anki koşullarımda benim için büyük bir rüyaydı. Ne ayıracak zamanım ne de param vardı açıkçası, bu kadar istememe rağmen. Ama RenaultTurkey sayesinde muhteşem bir gece gecirdik. RenaultTurkey Twitter’da, “Ben de istiyorum!” yazan ilk 10 takipçisine bu konsere 2 kişilik davetiye kazanma şansı verdi. Tweet’i görür görmez, ben de yazdım ve kazananlardan biri oldum. Hayatımda ilk defa böyle güzel bir hediye kazandım, teşekkürler Renault Turkiye!

Bu yazı bir makyajdan alakasız oldu ama konuya gireyim derken uzattım, özür dilerim. Cuma akşamı iş çıkışı İzmir’den Çeşme’ye konsere gitmek için 2 saatimiz vardı. Duştu, eve git üstünü değiş filan derken fazla makyaj yapacak vaktim kalmadı, oysa bu konser için ne planlarım vardı. Ancak fondöten, kapatıcı, siyah eyeliner, rimel sürebildim. Bu kadar sadeliğe de bir kırmızı ruj gider dedim. Fotoğraf biraz uzaktan, arkadaşlarla gülerken çekilmiş, farklı bir açı ile lotd fotoğrafı olsun dedim.

 Cranberries Kirmizi Ruj

Estee Lauder Rich Red üzerinde MAC Warning sürdüm. Herkese keyifli haftalar!

9 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Cok sanslisin masallah diyelim hemen bana hic bir zaman cikmaz.. Belki de cok kalpten istedigin icin o seni buldu =)

chunlibeauty dedi ki...

wwaaw ne şans!! harika bir eğlence :) Ruju sevdim cok yakışmış :D

Tannesi dedi ki...

Çok yakışmış. Nihayet seni, pırıltılı olmayan bir rujla görebildik. :)

Unknown dedi ki...

İnanmıyorum Irazcım bende ordaydım hatta vipden sonraki en ön sıradaydım benim en çok sevdiğim gruptur cranberries inşallah sende en az benim kadar eğlenmişsindir ben bütün şarkıları çığlık çığlığa söyledim keşke tanışma fırsatımız olsaydı

fazi dedi ki...

bende konsere istanbulda gidenlerdenim konser çok güzeldi :) bu sene kırmızı çok yaygın severim :)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Tebrikler süper olmuş :) Rujun rengini de sevdim ;)

admin dedi ki...

Zuzu, bana da çıkmaz aslında bu bir şans oldu :)

Chunli, teşekkür ederim canım valla güzel fırsat oldu.

Tannesi, eheh eski yazılarda tek tük de olsa mat rujlar var aslında ;) napayım pırıltı ışıltı insanıyım ben ;)

ilknur ciddi misin orada mıydın? Ben VIP alanda solda tahta iskele gibi şeyin üzerinde böğüren siyah giymiş kızdım :) konser muhteşemdi, dolores harikaydı değil mi :)

fazi, güzel konserdi değil mi:)

alışverişcini, teşekkür ediyorum :)

Hedonist Queen dedi ki...

Çokk güzel bir renk olmuş bayıldım :)

Unknown dedi ki...

Merhabalar, ben makyaj işlerine yeni başlayan aceminiz. :) blog unuzu sürekli takip eder oldum ve bisürü ey öğreniyorum, ama ruj seçemiyoum bi türlü. derken bi dizide bi karaktere sürdükleri ruja bayıldım. ancak o ruju onca markanın koleksiyonu arasından bulup çıkarmam zoor gibi geldi. siz aşinasınız çoğu renge falan diye sormaya karar verdim.sizce ne olabilir bu? resimlerde pek belli değilse vişnemsi bi koyu kırmızı diyebiliriz. yardım edin :/
işte karakter ve ruju: http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=yc3rky3emnkjge0&thumb=4

teşekkür. :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.