13.07.2010

Body Shop Saç Fırçaları

Hazır bu ürünler şu an Body Shop’ta %50 indirimdeyken bahsedeyim istedim. Ben saçlarım için hep bu tarz tahta yapılı tarak & fırçaları kullanıyorum. Bunları kullanmamın sebebi saçlarımı elektriklendirmemesi, kırmaması ve plastik taraklarda olduğu gibi aralara sıkışmaması.

 Body Shop Tahta Sac Fircalari

Resimde gördüğünüz kalın dişli tarağı dalgalı saçlara sahip olduğum için seçtim. Bu tarak saç ıslakken maske yapmak için, veya nemliyken saçın dalgalarını bozmadan taramak için geniş dişleriyle ideal. Dalgalı saçlılar bilir, dalgaların çok arasına giren taraklar bizim dalgalarımızı açıp saçın duruşunu bozar. Oysa doğru bir tarak kullanılırsa dalgalar açılmaz.

Ben saçlarımı 1 dolu 1 boş mantığıyla yıkıyorum. Yani bu akşam yıkıyorum, yarın akşam yıkamıyorum, öbür gün akşam yıkıyorum gibi... Ilk yıkadığım gün saçım nemliyken sadece bu geniş dişli tarakla tarayıp, fıkır fıkır dalgalarla kullanıyorum.

 Body Shop Tahta Sac Fircalari

Ertesi gün saçlarım yağlandığından artık dalgalarım biraz düşüyor, o zaman da fırçayı kullanıp genelde yarım toplayarak şekil veriyorum.

 Body Shop Tahta Sac Fircalari

Bu fırça da kısmen geniş dişli olduğu için dalgaları pek bozmuyor ve saçı elektriklendirmiyor yine tahta yapısıyla.

 Body Shop Tahta Sac Fircalari

11 yorum:

chunlibeauty dedi ki...

hımm ben düz taraklarla saçımı tarayamıyorum :D zaten düz saçlarım var ama diğer büyük tarağı denemeliyim :)

hersheyler dedi ki...

ben de iki tarağıda kullanıyorum çok rahatlar senelerdir sorun çıkarmadı hatta tarak evde kapışılıyor eşim ona aldım sanıp kullanıyomuş :) ben fark edene kadar bayağı bir süre geçti sonunda yeni bi tane almam gerekti el koydu tarağıma:)

Tannesi dedi ki...

Ben de dalgalı saçlıyım, iyi fikirmiş bunlar... Şu elektriklenme ve kabarma sorunu ne olacak, bilmiyorum valla...
İnci, çok güldüm eşinin, kendine aldığını sanmasına... :))))
Güle güle kullan Iraz. :)

briss dedi ki...

Marlies Möller'in bir bukle tarağı vardı almayı düşündüğüm, senin geniş tarağına benziyor. Bir tarak için uçuk geldiği için fiyatı almamıştım. TBS'ye bakmalıyım!!:)

Drama Queen dedi ki...

Ben de dalgalı saçlıyım tarayınca hep açılıyordu dalgalar mecburen maşa ya da düzleştirme yapıyordum ve saçlarıma sinir oluyordum. Meğer sorun saçta değil benim sık iğne tadındaki taraklarımdaymış:)) O zaman listeye eklendi, geniş dişli tarak alınacak:)

admin dedi ki...

Chunli, saçların düzse fırça tarzı olanlar daha rahat olabilir. Tarama sıkıntısında da geniş dişliler yardımcı oluyor :)

Herhseyler, ehe ciddi misin eşin mi kullanıyordu? geniş dişli yaw o tarak saçları çok galiba:) ben de çok memnunum bunlardan vazgeçmiyorum.

Tannesi sağol canım, eski bunlar zaten ama indirimde görünce yazısını yazayım dedim belki almayı düşünenler varsa diye. Elektriklenmeyi çözmek için ben bazen nemliyken örüyorum saçımı.

Briss, dalgaları bozmak istemiyorsan saçı taramayacaksın ben onu anladım. Banyodan çıkınca saçıma bakım spreyini sıkıp bir kere tarıyorum, o zaman bukleler muhteşem. Ama dar aralıklı bir tarağı sokunca açılıyor hepsi :/

DQ :) Yukarıdaki cevap senin için de geçerli, dalgalar bozulmasın istiyorsan mümkün mertebede taramayacaksın, tararsan da geniş dişli olacak alabildiğine :)

hevesli bardak dedi ki...

Bukleleri bozulmasın diye ben saçları taramıyorum bile. 2 günde bir yıkadıkça tarıyorum yeter işte değilse dökülüyor haha.

ulyyy dedi ki...

güle güle kullanın. tarakların fiyatlarınıda yazabilir misiniz

HUYSUZBALIK dedi ki...

Dalgalı saça sahip biri olarak hiç bilmiyordum kullanılan tarağın bu derece önemli olduğunu :) Fiyatları ne kadar acaba?

admin dedi ki...

hevesli, senin yöntem de iyi :)

uly, teşekkür ederim ama ben alalı çok oldu, şu anki fiyatlarını bilmiyorum ama %50 indirimde olduklarını hatırlıyorum.

Esin, ben çok önem veriyorum valla :)) fiyatlarını maalesef hatırlamıyorum canım, önceden almıştım.

Esinti dedi ki...

Bende Tavsiye üzerine gidip aldım tarakları çok memnunum Fırça 10 lira kalın dişli tarakta 3,5 lira

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.