10.11.2008

Clinique 3-Step Yüz Sabunu / Three Little Liquid Facial Soaps

Clinique'nın meşhur, 3 Adım Cilt Temizleme / Bakım ürünlerini, makyaj ve kozmetiğe meraklılardan bilmeyen yoktur sanırım.

Birçok cilt temizleyici denedikten sonra, Clinique Liquid Facial Soap'ların bana göre olduğuna karar verdim. Resimde gördüğünüz, üç adet seyahat boyunda ürün. Bu ufaklıklar, çantada taşımak için veya bir yere giderken yer kaplamaması açısından çok pratikler. Ben, buradan satın almıştım.

Clinique 3 adımda cilt bakımı setinden epeyce ürün denedim. Vardığım kanı şu, bu ürünler olması gerektiğinden daha fazla etkili! Mesela benim cildim çok yağlı, bu yüzden normalde diğer markaların YAĞLI CİLTLER için olan ürünlerinden kullanıyordum.

Ancak Clinique temizleyiciler fazla etkili olduğu için, Kuru'dan Karma'ya seçeneği, yani resimde gördüğünüz, yeşil renkli TYPE 2 temizleyici bana yeterli geldi. Bu ürünün büyük boyundan 2 şişe bitirdim şimdiye kadar. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanıyorum.

2. cilt tipi için olan ürünlerden Clinique tonik de kullandım ama Lancome'un Tonique Clarte'sini denedikten sonra Clinique tonikten vazgeçtim.

Bu serinin bir de nemlendiricisi var ama ben pek memnun kalmadım bu yüzden tavsiye edemeyeceğim.

Eğer yağlı bir cildiniz varsa ve günboyu yağlanmadan kurtaracak bir temizleyici arıyorsanız, Clinique'nın Kurudan Karmaya sıvı yüz sabunlarını tercih edebilirsiniz. Bu serinin yağlı ciltler için olanını kullandığımda cildimi aşırı kuruttu o yüzden 2 numarayı tercih ettim ben.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.