31.10.2008

Estee Lauder Far Paleti / Deluxe Pure Color EyeShadow Palette

Estee Lauder'ın bu ürünü, mağazalarda tek başına satılan bir ürün değil. GWP dediğimiz, diğer ürünlerle beraber hediye edilen promosyon ürünlerden. Ben bu ürünü ebay'den bulup çok uygun bir fiyattan aldım.

Aldığımdan beri, diğer tüm farlarımı geride bıraktı bu ürün çünkü tam 10 renk bir arada! Üstelik hepsi de benim en çok kullandığım renkler! Bir sürü far taşımaktansa bu tek far paletini çantaya atmak çok pratik oluyor. Bu far paletindeki favori renklerim, Tarçın (alt soldan ikinci) ve fildişi (üst soldan birinci). Yeşili, moru ve diğer renkleri de kıyafetlerime göre kullanıyorum.

Ambalajı nefis. Altın renklerle yapılmış. Kapalıyken şeker kutusu zannediyor herkes. Renklerin hepsinde hafif bir simli doku var, öyle dümdüz boya değiller yani. Sedefli ve simli dokusuyla sürülünce harika bir makyaj ortaya çıkabiliyor.

Ben günlük olarak tek renkleri, gece makyajındaysa birkaç rengi kombin ediyorum. Bu paletin tek eksiği, mavi renk olmaması. Bir de mavisi olsaydı sanırım başka far kullanmazdım.


Estee Lauder GWP far paletlerini EBAY'den veya gittigidiyor'dan aratıp alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.