30.10.2008

Cosme-de sitesinden alışverişim: Shiseido Nemlendirici ve Lancome Tonik

Yurtdışından Alışveriş Rehberi'nin bu yazısını okuyunca, çok merak ettim ve hemen tavsiye ettiği satış sitesine daldım. Fiyatların cazibesini görünce, dayanamayıp kendime bir adet Lancome Tonique Clarte isimli tonikten ve Shiseido Pureness Matifying Moisturizer nemlendirici aldım.

Sipariş verdikten tam 8 gün sonra ürünler elime sorunsuz olarak ulaştı!!! Özenle paketlenmişti ürünler ve hava kabarcıklı ambalajlarla harika bir biçimde korumaya alınmışlardı!!!Araştıran'a bu paylaşımı için çok teşekkür ediyorum.

Yorumlarıma gelince, Lancome Clarte tonik mükemmel! Kokusuz, yağsız ve ferahlatıcı. Clinique temizleyiciden sonra kullanıyorum. Çok memnun kaldım. Bitince kesinlikle aynısından tekrar alıcam.

Uzun zamandır, yağlı cildimde iyi duracak, sivilcelere sebep olmayacak, su bazlı hafif bir nemlendirici arıyordum, sanırım buldum! Shiseido Pureness Matifying Moisturizer Oil-Free.! Sürdüğünüz anca gözeneklerden içeri süzülen bu nemlendirici o kadar hafif ki, yağlı ciltlerde rahatsızlık bırakmayan bir nemlendirme işlemi yapıyor.

Çok, çok memnun kaldım. Kesinlikle aradığım nemlendirici. Yağlı ciltten muzdarip olup aynı anda kuruyan noktalar için hafif bir nemlendirici arayanlara bu nemlendiriciyi rahatlıkla tavsiye edebilirim.

4 yorum:

MeRaiL dedi ki...

Lamcome, L'oreal'un markalarindan biridir, ve iki markanin urunleri arasinda hicbir fark yoktur, lamcome'da cikan bir urun farkli ambalaj ve isim altinda l'oreal'de cikar, bu iste calisanlarin pekte kalite olarak begenmedikleri bir firmadir lamcome (l'oreal'in diger firmalarida).Sadece sizi bilgilendirmek istedigim icin yaziyorum,isim fark ile cok para odediginiz marka icin, Estee Lauder daha cok tavsiye ederim.
Sevgiler

admin dedi ki...

Merhaba,

Yorumunuz için teşekkürler.
Evet birçok marka esasında aynı markalar ama koleksiyonlar arada farklı olabiliyor.

Stila ve ELF mesela birebir aynı ama ELF ürünleri 1$, Stila ise çok daha fazla.

Ben her markadan ürün denemeyi seviyorum yine de :)

Betterworld dedi ki...

Merhaba,

Her yurtdışından Türkiye ye ürün gönderen siteye dalmamak lazım diye düşünüyorum. Bu konuda Strawberrynet.com dan başkasını tanımıyorum. Hem servisi, hem fiyatları müthiş, şiddetle tavsiye edrim!!!

admin dedi ki...

Merhaba Betterworld,

Cosme-de gerçekten Strawberry kadar kaliteli. Posta hızlı geliyor, ürünler orijinal, paketleme güzel, şahsen ben çok memnun kaldım.

Fiyatlarsa her ürünle olmamakla beraber, bazı ürünlerde son derece iyi.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.