10.08.2011

NIVEA Diamond Gloss Finishing Spray

Bu üründen bahsedip bahsetmemekte çok kararsızdım ama bu kadar memnun kaldığım bir ürünü buraya yazmasam olmaz. NIVEA’nın aslında, bildiğimizin aksine, nefis saç bakım ürünleri ve şampuanları var ancak Türkiye’de saç grubundan bildiğim kadarıyla sadece jöle, sprey ve köpükleri satılıyor. 

Bunu Almanya’dayken almıştım ve yanında ruj ve kremle satılıyordu sadece 4 EURO idi şaka gibi. Genelde bu tarz saça en son sıkılan parlaklık verme hedefli spreyleri çok seviyorum. Benim saçlarım dalgalı olduğu için bu spreyleri sıkıp hem dalgaların şeklini nispeten koruyorum hem de hafif bir parlaklık elde ediyorum. 

NIVEA Diamond Gloss, saça sıktığınızda gerçekten farkedilebilir bir parlaklık kazandırıyor ama öyle sim falan yok içinde. Nasıl yapıyor bilmiyorum ama etkili bir ürün ve çok memnunum. Aynı zamanda dalgalarımın şeklini de koruyor ve saçımı yumuşacık tutuyor. 

Mutlaka evden çıkmadan saçıma sıkıyorum Biraz fazla parfümlü sadece, parfüm kokusunu sevmeyenler rahatsız olabilir. Bunun dışında fiyatına kıyasla şahane bir saç ürünü. Keşke Türkiye’de de satılsaydı, maalesef bu bitince alışveriş yasağı sebebiyle tekrar yurtdışından getirtme şansım olmayacak. Belki bu yazı, yurtdışında yaşayan okurlarıma faydalı olur. 

7 yorum:

Kalem-i Fâni dedi ki...

selam MC!ben de bayılıyorum bu ürüne, kıvırcık saçlıyım ve dediğin gibi bukleleri daha canlı gösteriyor:))ben esenboğa havalimanı duty free den almıştım, 3 stoğum daha var...parfüm konusunda katılıyorum bir de şişesi çok şeker ama ergonomik değil sanki:))

sevgiler

Ruhan dedi ki...

o yasak bu yasak ne olacak halimiz :(

parfoj dedi ki...

ay cok guzel bir seye benziyor gule gule kullan! :) keske tr de de olsa yahu sisesine bayildim :)

Adsız dedi ki...

evet cok tatlı ben burdayım .beni al diyorrr:) güle güle kullan

Adsız dedi ki...

ahhh..elde edemeyeceğimiz bir güzelliğe, sadece bakıp iç geçiririz artıkk:((
buraya kimbilir ne zaman gelir?..acaba da gelir mi?

Adsız dedi ki...

Baya eski bir post okur musun bu yorumu bilmem MC ama bende de aynı serinin -diamond gloss- saç köpüğü var dediğin gibi Türkiye'de de satılıyor ve söylediklerine bakılırsa bu spreyin yaptığı herşeyi köpükte yapıyor.Dediğin gibi nasıl olduğunu anlamadığım bir parlaklık veriyor,yumuşacık yapıyor,saç şeklimi koruyor ve ayrıca kabarmasınıda önlüyor.Ayrıca vitamin fix diye bir sistemi var sıcaklık sayesinde aktifleşen vitaminler varmış içinde sıcaklıkla bakım yapıyor bir nevi.Spreyle aynı mıdır bilmem ama ben çok memnunum :)

admin dedi ki...

selam, yorum için çok teşekkürler.. aa sanırım içerikleri o zaman aynı olabilir, ben de bir araştırayım :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.