16.08.2011

Blistex Raspberry Lemonade Blast

Bu aralar dudaklarımla ciddi problemlerim var. Kış ve soğuk olmamasına rağmen inanılmaz bir dudak çatlaması yaşıyorum, sanırım klimalar çok etkiliyor. Çantamdan, ofis çekmecelerimden, başucumdan her yerimden bir dudak koruyucu çıkıyor ve kendime ürün yetiştiremez hale geldim, sürekli elimde bu balmlarla geziyorum.

blistex1

Elime geçen basın paketlerinden birinden Blistex Raspberry Lemonade Blast çıktı tabi görür görmez belki dudaklarıma derman olur diye kullanmaya başladım.

Blistex Raspberry Lemonade Blast dudak koruyucu renksiz bir ürün fakat harika bir aroması var. Yumuşak dudaklar ve ahududu&limon aromalı öpücükler istiyorsanız tam anlamıyla size göre diyebilirim : ))

Blistex zaten dudak koruyucular alanında ün yapmış bir marka ve bu ürünü de çok başarılı. Dudakları uzun süre nemli tutuyor ve eğer tadına dayanamayıp yemezseniz vaatlerini de gerçekleştiriyor.

Bakınız nemsiz, kuru ve çirkin dudaklar:

blistex2

Hemen akabinde Blistex Raspberry Lemonade Blast uygulanmış mutlu dudaklar:

blistex3

Çok memnun kaldım, sanırım bir haftada baya bir kullandım bunu. Sizin favori lipbalmınız nedir? Sonuçlara göre ben de alabilirim sizinkinden :))

15 yorum:

Çeyiz Kız dedi ki...

roaccutane kullanan birisi olarak blistex mud plus kullanıyorum. tüp şeklinde değil gerçi parmağım ile sürüyorum o açıdan biraz uğraştırıcı ama nemlendirmesi verdiği ferahlık muhteşem.geçen günde limango'dan yine blistex ürünü siparişi verdim umarım elimde ki bitmeden artık gönderirler kargomu.

Unknown dedi ki...

blistex med plus kavanozdaki muhteşem bence. kullanımı pratik değil sadece. gece yatarken ve sabah evden çıkarken sürsem bile toparlıyor.
yanımda taşımaya da nivea essential care'i kullanıyorum. diğer nivealar başarısız ama bu gayet güzel.
blistex lem&rasp. de aldım ama henüz kullanmaya başlamadım.

nily21 dedi ki...

Blistex ürünleri çok iyi gerçekten..Ben de ateşli bir hastalık sonrası paralanan dudaklarım için Hasar görmüş dudaklara yoğun bakım uygulayan MedPlus'ını kullandım. Hafif mentollü, dudakları rahatlatan süper bir üründü.
www.trendyandfriendly.blogspot.com

mente mente dedi ki...

Benim favorilerim Daily Lip Conditioner ve Med Plus.

Daily Lip Conditionerın nemlendirme özelliği süper! Hem SPF 15 koruması da var. Gündüzleri bunu geceleri de Med Plus kullanıyorum.

I love you Blistex! ;)

Ruhan dedi ki...

ben TBS ve nivea kullanıyorum :)

Lynn dedi ki...

Nereden bulabilirim acaba? :)

Sevalyum dedi ki...

Nuxe Rêve de Miel Baume Lèvres çok iyidi dudakalrım çok çatladığı bir kış kullanmıştım ama fiyatı tuzlu biraz, neutrogena da iyidir dudak çatlakalrı konusunda..bu arad dudakların süpermişş mc :)

Adsız dedi ki...

cilt doktorum dudaklarım aşırı kuruduğunda bi süre az miktarda sarı bepanthene uygulamamı önermişti. bu hem iyileşmesini hızlandırıyor hem de baya nemlendiriyor. normal zamanda da vaseline lip therapy veya bildiğimiz nivea dudak koruyucuları işimi görüyor.

DERYA dedi ki...

ben blistex'ten pek memnun kalmamıştım kullandığım zamanlar, o yüzden daima nivea kullanırım. aşkam yatarken sürerim sabah uyandığımda çatlaktan eser kalmamış olur:)

Adsız dedi ki...

Blistex Med Plus en başarılı ürün deneyimim ama "Dermalogica - climate control lip treatment" son keşfim :)
Nivea lip care ailesini es geçemem; kiraz ve nar hem bakım hem doğal kırmızılık isteyenlere, med protection ve hydro care güneş koruma faktörlü yaz bakımı.
The Body Shop'un lip balmları da muhteşem,iştahlanıp satsuma aromalı sürdüm şimdi :D

hughandsinem dedi ki...

ben avene nin cold cream kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle hızlı işe yarıyor.

Adsız dedi ki...

body shop - karpuzlu dudak balmı mükemmel kokuyor resmen yiyorum onu herkese tavsiye ederim :)

Adsız dedi ki...

bende 6 tlye aldım watsonstan çok güzel dudaklarımı yiyorum

Adsız dedi ki...

ben nerdeyse her markayı denemişimdir ama en çok ta BLİSTEX ürünleri kullanmak istiyorum :D

Adsız dedi ki...

ben nerdeyse her markayı denemişimdir ama en çok ta BLİSTEX i kullanmak istiyorum :D

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.