6.08.2010

Urban Decay De-Slick Setting Spray

Öncelikle bu muhteşem üründen sayesinde haberdar olduğum İpek’e kocaman bir teşekkür gönderiyorum.

Ve bu spreyi benim için USA’dan alan, pişiren, ham yapmamı sağlayan iki arkadaşıma, malum UD TR’de satılmuyor, onlar kendilerini biliyorlar {gizemli mod +on} : ) çok teşekkürler, sayenizde makyajı akmayan bir kız var artık. Tell the girls I’m back in town!

İpek şu videosunda, makyajını UD spreyle sabitliyordu. Onun kullandığı spreyin özellikleri farklıydı ama konuşurken seride matlaştırıcı etkili bir sprey olduğundan da bahsetti. Ben de bir yağlı cilt insanı olarak hemen araştırdım ve bu spreye ulaştım. Aslında Urban Decay De-Slick serisinde matlaştırıcı pudra vs ürünler de vardı ama şimdilik spreyle başlayayım dedim.

 Urban Decay De-Slick Setting Spray

Ilk kez uzun bir gece makyajlı durmam gerektiğinde kullandım. Spreyin üzerinde fondöten sürmeden önce ve makyaj bittikten sonra sıkın diyordu, aynen öyle yaptım, ne yapalım ben talimatlara sadığımdır :)

 Urban Decay De-Slick Setting Spray

Ne yalan söyleyeyim İpek’e ne kadar teşekkür etsem az. Şimdiye kadar kullandığım en iyi setting spray oldu UD’in bu ürünü. Gece 04’te eve döndüğümde pudram yüzümden akmamıştı, daha ne isteyeyim.

USA fiyatı sanırım 33$. Ve maalesef bu ürüne kavuşmanın tek yolu ya USA’dan size alıp gönderecek bir arkadaşınızın olması, ya da MyUs AmerikadanIste tarzı siteler kullanmanız.

Kesinlikle tekrar tekrar alacağım bir ürün, özellikle de belirteyim.

Bu ürün paraben içermiyor, UD hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Bu yüzden de sonuna kadar desteklememiz gereken bir marka aslında. Türkiye'de olsa kesin alırdım herşeyimi UD'den.

 Urban Decay De-Slick Setting Spray

(*) Bu sizin için planladığım son yazı, Allahtan bir mani gelmediyse ve hâlâ sağlam olursam yarın Izmir’e dönüyorum ve Pazartesi sahalara dönmüş olurum.

9 yorum:

nily21 dedi ki...

cok merak ettim şimdi...genelde bu tarz ürünlerin üstüne makyaj yapılmıyor diye biliyorum...hem öncesinde hem sonrasında kullanınca zımba gibi oluyodur tabi makyaj da :)))

chunlibeauty dedi ki...

hmm fix benide kesmedi birde bunu denemek lazım :) paylaşım için teşekkürlerrrrrrrr :)

layla dedi ki...

ama olmazki böyle güzel ürünlere ulaşamamak çok canımı sıkıyor,cildim yağlı o yüzden önerilerin ve beğendiklerin benim için kıymetli..UD kullandığım ürünlerinden memnun kaldım,bu da süperdir muhtemelen...

bir demet feslegen dedi ki...

Irazımmm mac fix den farkı nedir bir, ikincisi de şu gizemli arkadaşınla beni de tanıştırsana ;)

admin dedi ki...

Nilgün, valla gayet yaptım, aynen öyle zımba gibi :DDD

Chunli, süper kesinlikle tavsiye ederim.

layla, gerçekten çok güzel bir ürün eğer yağlı ciltliysen, daha fazla birşey diyemiyorum kullan ve gör yani :)

eda'cım, face'den ekleyen sen misin? benzettim ama ona göre kabul edicem. nerden buldun kııız beni hehe

defev dedi ki...

Ben de istiyorum bundan.alışverişe döndüm sonunda, uzman yardımcılığından uzmanlığa geçişim nedeniyle yeterince takip edemedim Irazcım seni son zamanlarda. ama bugün hızla arayı kapatıyorum:-)

admin dedi ki...

defevcim terfin için tebrik ederim bu arada :))))

sen arayi kapatırsın eminim mucuks :)

nur dedi ki...

bende böle bi ürün istiyorum nasıl alabilirm görümcemin düğününde kullanmak istiyorum bursada varmı yada istanbulda yada alabileceğimiz yakın bir şehir yokmu

admin dedi ki...

selam nur, maalesef bu marka türkiyede satılmıyor. gittigidiyor'da olabilir, oraya bi bak istersen.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.