19.08.2010

Rimmel 310 Red Carpet Oje

Rimmel’in ojeleriyle şimdiye kadar pek yıldızım barışmasa da, ucuz buldukça almışım da almışım, sür sür bitmedi. Daha önce Rimmel’den nar çiçeği ve pembe sürmüştüm.

Bu oje de yine bir kasa kurbanı. Kendisi Rimmel 60 Seconds Red Carpet 310. Yani kasa önünde ucuz görüp aldıklarımdan. Rimmel’de ojeler normalde biraz daha pahalı, ben bunu 3 liraya almıştım, sanırım satmayan bir renk, bilemiyorum.

 Rimmel 310 Red Carpet Oje

Oje tek katta hiçbirşeye benzemiyor ancak iki katta kendiliğinden sedefli güzel bir yılbaşı kırmızısı haline geliyor. Bu ojeyi ben yaratıyor olsam adını Red Carpet değil, Xmas Red filan koyar ve bir holiday set’e dahil ederdim, tam bir yılbaşı rengi ve bana başka birşey çağrıştırmıyor.

Rimmel’de daha önce yaşadığım fırça izi belli etme sorununu bu renkte yaşamadım. Kolay sürüldü, çabuk kurudu ama dediğim gibi, sıradan bir renk. Ucuz bulursanız çeşit olsun diye alın derim.

Bu ara niye göz makyajı, lotd vs yok diye sitem eden sevgili dostlar. Şu sıralar göz makyajında jel eyeliner ve sedefli birkaç kalem dışarısında hiçbir atraksiyonum yok, malumunuz iğrenç bir sıcak var, sabahları uyku sersemliğinden lotd çekmeye de vakit bulamıyorum. Hele bir Eylül ayı gelsin, havalar serinlesin, her gün eskisi gibi orası mor burası yeşil makyajlar yapayım, çekerim. Zira blog için makyaj yapmaya maalesef vaktim yok, ancak gerçekte makyaj yapar ve vakit bulursam fotoğraflıyorum. Mucuk.

2 yorum:

Lynn dedi ki...

Rengi güzelmiş, bir de çok ucuza almışsın. Bu ojenin nasıl olduğunu merak ediyorum açıkçası, çünkü hiç kullanmadım ama etrafımda bulabileceğim ojeler yok. Maalesef.

Neyse, güle güle kullan =)

admin dedi ki...

lynnmosa, teşekkür ederim. öyle aman aman bir oje değil bence, flormarda çok benzer renkler var.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.