4.08.2010

Lancome Effacernes Beige II Swatch

Bu aralar FormSpring hesabımda baya bir Lancome Effacernes muhabbeti oldu. Çilekte stoğa girince almayı düşünenler varsa diye bu yazıyı da yayınlamaya karar verdim. Daha önce size Lancome Effacernes gözaltı kapatıcısından ne kadar memnun kaldığımı anlatmış, EU BEIGE III rengi ile USA BEIGE III rengini kıyaslamıştım.

 Lancome Effacernes Beige II Swatch

Bu yazı da Lancome Effacernes EU Beige II Sable rengini merak edenler için kısa bir swatch yazısı olsun mu? Olsun. İşte yukarıda.

Daha önceki yazılarımda unutmuşum, yeri gelmişken, bunlar da Lancome Effacernes kapatıcının içerisindekiler. Effacernes, birçok kozmetik gibi paraben içeriyor:

 Lancome Effacernes Beige II Swatch


(*) Siz bu yazıyı okurken ben bir mani gelmezse yıllık iznimi kullanıyor olacağım ve %90 yorumlarınızı geç yayınlayıp, döndükten sonra cevap vereceğim. Ben yokken FormSpring üzerinden bana sorularınızı gönderebilir, dilerseniz twitter hesabımdan da neler yaptığımı kontrol edebilirsiniz. Haftaya görüşürüz!

3 yorum:

Oya Yoga dedi ki...

paraben kanserojen değil miydi ya?

admin dedi ki...

Beatlefan, bu konuda çok görüş var. Olabilir diyen, olmaz diyen, zaten çok az diyen, ay ne de yok ki diyen.. Ben çok sallamıyorum açıkçası ama dikkat edenler var, o yüzden mutlaka yazıyorum içerikleri.

Oya Yoga dedi ki...

SPF'nin paraben'in zararlı etkilerini azalttığını görmüştüm, neyse ya kullandığım her şeyde vardır muhtemelen, o kadar ucuza bulmuşken kaptım strawberry'de :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.