24.08.2010

INGLOT O2M Breathable Oje

Bu oje serisi INGLOT’ta yeni çıkmış, tırnağa nefes aldırabilen oje diye tanıtılıyor. Serideki renkler de çok başarılı, başlangıç olarak sadece bu rengi aldım. Aslında o gün INGLOT’a Serrose ile girdiğimizde “ben bugün buradan hiçbirşey almayacağım!” diye kendi kendime direniyordum ki, Özgür Bey bana bu rengi gösterince dibim düştü, aldım tabii ki.

 INGLOT O2M Breathable Oje

Renk muhteşem, gerçekten muhteşem. 4-5 gündür tırnağımdaydı, bugün çıkarttım artık. Bu rengin numarası 644. Yine bu ojenin içerisinde Toluene vs gibi maddeler bulunmuyor.

Bu arada ben niye bu kadar ojeci oldum bilmiyorum? Yaz sıcaklarından makyaj yapmadıkça kendimi ojelere verdiğim veya Zuzu, Öykü, Marjo ve diğer muhteşem oje blogcuları beni baştan çıkardıği için.. Bilemiyorum :)

7 yorum:

Trincess dedi ki...

simdi seride renkler harika, bu renge benim de dibim dusmustu, buraya kadar tamam =) ama tirnaga nefes aldirmaya gerek olmadigini bilmiyorlarmis gibi cok buyuk bir yenilik olarak tanitmalari biraz sinirimi bozdu. diger ojeler tirnaga nefes aldirmaz diyorlar. tirnak olu tabakadan olusuyor, yuzeyinden nefes almasina gerek yok. ulkemizde tirnak sararma sebebi hava almamasi olarak biliniyor, ama yanlis, aslinda kimyasal temastan ve boya izi kalmasindan oturu lekeleniyor tirnak.
bunu da soyleyeyim dedim =) gidip gidip bu renge bakiyorum ben de, bir de yeni pastel serisine =)

admin dedi ki...

Trincess, bu konuda hiçbir bilgim yoktu, şimdi senden öğrendim, öyleyse bizi düpedüz kandırıyorlar yahu :)))

Bu renk çok güzel, fotoğrafta pek yansıtamadım ama gerçekten sürdüğümde tırnaklarıma bakıp durdum.

Pastel serisine baktım, oos idi hepsi, essielere benzettim sanki.

Trincess dedi ki...

eger hava almasaydi, tipki akrilik gibi yuzeyi kuflenme yapardi... hic oyle bir seye rastlayan var mi? hayir =D zaten tirnagin tek yasayan kismi matris denilen kismi, o da kutikullerin altinda, yani biz goremiyoruz =) hucreler oradan ayrildiktan sonra oluyor ve alttan yeni canli hucreler onlari itiyor. yani tirnagimiza kozmetik goruntu disinda bir zarar gelmesi cok zor oje yuzunden.
bu renk petrol yesili gibi, hatta sisenin icinde baska degisik renkler de gozukuyordu yanlis hatirlamiyorsam =) fiyati biraz kazik yalniz, yeni teknoloji diyip 6 lira daha bindirmisler, sanki normalde cok ucuzmus gibi!
bir de yeni bir seri daha gelmis, koyu asker yesili, haki, kursuni gri gibi renkler vardi onlari da gordun mu? tam sonbaharlik =)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Buluşmada vardı değil mi bu renk? Gözlerimi tırnaklarından alamadım uzunca bir süre :D Gerçekten çok güzel :) Trincess'in dediğine katılıyorum ve pastel serisini ben de merak ediyorum, umarım beklediğime değer :)

Briss dedi ki...

Opi'nin Yodel Me on My Cell'ine benzettim. Çok güzel durmuş :)

Tuçe Köngül dedi ki...

pastel serisini bir iki renk dışında aldım ben... çok çok güzeller.. sobahar koleksiyonundan da yeşil ve mor olanları aldım onlar da çok başarılı... buaralarda da 2 oje alan bir bedava kampanyaları var haberiniz olsun.
bi de ıraz ya bana bunu tek kat sür dediler. sen kaç kat sürdün?

admin dedi ki...

Trincess, çok teşekkürler bilgilendirme için, aydınlandım :D :)

Gormezmiyim bayildim o renklere!

Marjo, evet o gün de bu vardı. Benim de çok hoşuma gitti parlak parlak :)

Briss, teşekkür ederim :)

Tuçe, ben 2 kat sürdüm, sen boşver onları :P Evet eski seri ojelerde kampanya var.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.