10.08.2010

Güneş Koruyucu Ürünler

Tatile giderken yanıma bu kez az ama öz güneş koruyucu ürünler aldım.

güneş koruyucu ürünler

1. Nivea Sun Invisible Protection Transparent Spray SPF30

Bu ürünü tatile çıkmadan önce Watsons’dan almıştım, kampanyadaydı, fiyatı uygundu ve görünmez yapıda olması ilgimi çekti. Tatildeyken vücudumu güneşten korumak için bu ürünü kullandım. Çok da memnun kaldım. Bir kere krem değil, görünmez incecik bir sıvı. Öyle yapışkan bir şey de değil. Tam aradığım güneş koruyucuydu kendisi. Odadan çıkmadan, denizden sonra, sürekli tekrar tekrar sürdüm ve memnun kaldım, vücudumda hiçbir yer pancar gibi olmadı, direk bronzlaştım. Tekrar tercih edeceğim bir ürün olacak. Detaylı olarak yazmıyorum şimdilik, isteyen olursa daha sonra tam bir review ekleyebilirim.


2. Clinique SPF35 Targeted Protection Stick


Bu üründen ne kadar memnun kaldığımı zaten anlatmıştım size daha önce. Tatilde de plaj çantamdan bunu hiç çıkartmadım ve göz çevresi, dudak kenarları, burun gibi sürekli olarak gerilen bölgelere sürdüm. Hatta bir ara ellerim acıdığında ellerime bile sürdüm diyebilirim. Bitmek üzere, resmen yedim koca ürünü! : )


3. Babe Facial Sun Screen Cream 50+ Oil Free


Babe’in bu kremini taa ne zaman Markafoni indiriminden almıştım. SPF50+ ve oil free olduğu için ona bir şans vereyim dedim. Odadan çıkmadan yüzüme hep bu kremi sürdüm. Gün içindeyse Clinique stick ile tekrar uygulama yaptım, bunu kullanmadım.

Babe kremden şu an için memnun muyum değil miyim karar veremiyorum. Koruması çok iyi, yüzüm çok güzel renklendi ancak sanırım bende sivilce yaptı bu ürün. Gerçi bilmiyorum, tatilde yiyip içtiğim pisliklerden dolayı da olabilir, bir süre daha kullanıp nihai kararımı öye vereceğim.


Sizin bu yaz güneş koruyucularınız neler?

11 yorum:

caramel83 dedi ki...

nivea konusunda senle hemfikirim! ben de tatilde almistim ve cok memnun kaldim yahu, 1 haftada koca urunu bitirdik kocayla... hem renksiz olusu hem de hafif yapisi hosuma gitti

Drama Queen dedi ki...

Nivea'nın güneş ürünlerini ben de seviyorum kremleri de öyle aşırı yoğun kıvamlı olmuyor. Bu sıvıyı hiç denemedim ama akşam watson's a uğrayayım bir bakayım:)

PiNaR dedi ki...

cliniquei senden görüp denemek istiyorum ama artık seneye yaza kalıcak sanırım çünkü geçen ay coppertone 50 faktörlü olanını kullanmaya başladım...memnunum tatildeyken hep sürdüm (çok benim var korumam lazım) yüzüme de sürdüm ve fazla yanmadım:)

Adsız dedi ki...

bende bunu bekliyordum beyaz tenli olmama ragmen kakao yagı kullanıyorum hemde su sarı kucucuk olan varya ondan :) ılgınc sekılde kızartmıyor aksıne dırek karartıyor benı ama bu nıvea yı fecı merak ettım yuzume dermalogıca kullanıyorum ama seneye o kdr para verıp onu almam yaglı geldı yuzume :(
post ıcın tesekkurler
ps:adsız cıkmak berbat o yuzden just make uptaki adımla yazıyım "nilmarin" sıkı takipçin :)

admin dedi ki...

caramelcim ben de renksiz olmasına bayıldım rahat rahat sürdüm hem yağlı da görünmedim :D

DQ, bu çok hafif yapılı birşey, rahat rahat sürersin, mutlaka bir bak derim.

Pınar, güle güle kullan canım. Clinique'in güneş koruyucuları gayet başarılı.

Nilmarin, canım yorum formunda "adı/url" seçip adını yazıp url'yi boş bırakarak adsızlıktan kurtulabilirsin :) Niveayı sadece vücut için kullandım, yüzüme Babe ve Clinique sürdüm ben de.

NuNu dedi ki...

Peki sadece 30 faktörlümü?Nivea..

Brunette and Blonde dedi ki...

Nivea'nın bu ürününü denemedim ama ben çok beyaz tenliyimdir ve bu nedenle çok az markaya güvenirim.Tatildeki ilk günlerimde Sebamed'in yüksek faktörlülerini kullanıyorum,sonra yavaş yavaş Nivea'nın 10-12 faktörlerine düşüyorum.Ve Sebamed'ten çok memnunum.
Blonde.

Brunette and Blonde dedi ki...

Nivea'nın bu ürününü denemedim ama ben çok beyaz tenliyimdir ve bu nedenle çok az markaya güvenirim.Tatildeki ilk günlerimde Sebamed'in yüksek faktörlülerini kullanıyorum,sonra yavaş yavaş Nivea'nın 10-12 faktörlerine düşüyorum.Ve Sebamed'ten çok memnunum.
Blonde.

admin dedi ki...

Nunu, bendeki 30 faktör ama belki başka faktörleri de vardır bilgim yok.

Blonde, sebamed denemedim ama yazdım bir yere, teşekkürler öneri için.

bsrkn :) dedi ki...

Clinique SPF35 Targeted Protection Stick Fiyatını öğrenebilirmiyim ve nerden ulaşabilirim bu ürüne .. Tesekkür ediyorum simdiden :)

admin dedi ki...

Şu anki güncel fiyatını bilmiyorum ama Clinique store'lar, Boyner, Sevil, Tekin Acar vb ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.