11.08.2010

Clinique High Lengths Mascara

Clinique’in birçok ürününü bugüne kadar kullanmışlığım vardır ama daha önce hiç Clinique rimel kullanmamıştım, bu bir ilk ve güzel bir başlangıç oldu.

Clinique’in daha bu ay yeni satışa çıkaracağı rimeli Clinique High Lengths Mascara’dan bugün sizlere bahsetmek istiyorum. Clinique Türkiye’ye de bu ürünü bana deneme imkanı verdiği için teşekkür ediyorum.

 Clinique High Lengths Mascara

Rimeli ilk kutusundan çıkarttığımda çok şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Gördüğüm en ilginç fırçalardan birine sahipti High Lengths ve bir tarafı yeşil bir çizgi halinde kılsız bırakılmıştı.

 Clinique High Lengths Mascara

İlk kirpiklerime sürdüğümde doğru uygulamayı yapmak için birkaç kez denemem gerekti ama sonra işin sırrını çözdüm. Minik kılları kirpik dibinize oturtup, zig-zag yaparak yukarı doğru tek bir hareketle sürerseniz bu rimel işini çok çok iyi yapıyor. Üstelik kirpikleri kaldıran, kıvırıcı bir etkisi de var ki bu çok hoşuma gitti. Kirpikleri birbirine yapıştırmıyor ve tel tel ayırıyor.

 Clinique High Lengths Mascara

Nasıl mı? Şimdi elimizde bir adet hiçbir şey sürülmemiş kurbağa gözümüz var. Bakınız kirpikler düşük, göz altları mor, berbat bir göz işte:

 Clinique High Lengths Mascara

Hemen biraz concealer’ı göz altlarına, krem bir farı da göz üstlerimize sürüyoruz. Kaşlarımız toparlansın diye Clinique kaş kalemi ile onları biraz boyayıp, mascaramızın etkisini siz daha net görün diye hiç kalem filan çekmeden ve dahi kirpik kıvırıcı kullanmadan, sadece tek kat Clinique High Lengths mascara sürüyoruz.

Bakınız düşük kirpikler nasıl kıvrılıp kendilerine geliyorlar:

 Clinique High Lengths Mascara

İşte bu yüzden bu rimeli çok sevdim, tel tel ayrılmış kıvrık kirpikler! Sevmem için bir diğer sebepse, benim göz pınarıma yakın kirpiklerim çok minik ve o bölgeye genelde geleneksel rimel fırçaları ile ulaşamıyorum. Ancak Clinique High Lengths rimelin açılı fırçasıyla o bölgedeki kirpikleri boyamam sorun olmadı.

Tatile giderken yanımda yeni Clinique High Lengths rimelimi götürdüm, bol bol uyguladım. Şunu da söyleyeyim gün içinde sıcağa rağmen akma yapmadı. Göz makyaj çıkarıcı ile de kolayca çıktı. Memnun kaldım, hatta bu ürünü çabucak bitireceğim muhtemelen, yenisini satın alacağım bir ürün olacak.

Clinique High Lengths rimelin siyah ve kahverengisi var ve Türkiye için önerilen satış fiyatı 46 TL.

Bu rimeli sevgili Salıncakta Iki Kişi de denedi, onun yorumlarını okumak içinse buradan buyrun!


(*) Bu ürün Clinique Türkiye tarafından değerlendirme amaçlı gönderilmiştir, yazıda anlattıklarım ürünle ilgili yaşadığım kendi deneyimlerimdir.

9 yorum:

HUYSUZBALIK dedi ki...

Rimelin fırçası çok ilginçmiş gerçekten de. Ben de Maybellinein son çıkan rimelini denedim süperdi. Tanıdığım kim varsa aldırdım ondan da memnun herkes. Sevgiler...

Mine Aydoğmuş/EŞREFOĞLU RUMİ İMAM HATİP ORTAOKULU dedi ki...

clinique'in başka bir rimelini dedemiş ve çok beğenmiştim bunu da çok mera ettim şimdi.

Adsız dedi ki...

Yahu şu gözlerine kurbağa gözü demesene,kızıyorum bak. :) Hiç kurbağa gözü görmemişsin sen be tatlım,bir kere gözün şeklinden ziyade bakışlar önemli.1)Gözlerin iri badem şeklinde! 2)Makyajı cuk oturtabiliyorsun gözlerine! 3)Rimel gerçekten güzel ve ilginç! 4)Mizah anlayışın güzel ama bir daha kurbağa gözü deme gözlerine ben üzülüyorum yoksa!!!!!

cfusun dedi ki...

ırazcım gözlrin gayet güzel haaksızlık etme kendine
rimel açık renk kipklere uygunmu dur ki ırazcım bi de kullandğın makyaj malz.ilgili foto çekermisin?

Unknown dedi ki...

Gerçekten çok güzel ayırmış ve kıvırmış kirpikleri. Benim şöyle bir gözlemim oldu, bu içeriye doğru kavisli fırçalar (ben de şu anda Lancome Virtuose kullanıyorum) kıvırma işini klasik fırçalardan daha iyi yapıyor. Birde fırça kılları kirpikleri ayırma işini iyi yapınca diyecek söz kalmıyor :)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Çok güzel bir ürüne benziyor zaten Clinique ürünlerini çok beğeniyorum.

admin dedi ki...

Esin, evet çok ilginç bir fırçası var. Maybellinein hangi rimeli bu arada bahsettiğin?

Minder, gerçekten çok güzel, ben beğendim bu rimeli.

Adsız, tamam tamam kızma :) Teşekkür ederim bu arada:) Ya bu bana neden böyle işledi biliyor musun, okuldayken hep benimle dalga geçerlerdi börtlek kurbağa geldi diye, napalım çocuklar acımasız :D

cfusun teşekkür ederim canım. rimelin kahve ve siyahı var. hangi makyaj malzemelerinin fotoğrafı?

Ezgi, kesinlikle katılıyorum. Virtuosenin de kıvırması çok güzel gerçekten.

AC, evet canım Clinique kesinlikle başarılı.

cfusun dedi ki...

rica ederim.senin kullandığın
makyaj malzemelerinle ilg.foto
yayınlar mısın?

admin dedi ki...

cfusun, tamam canım bu hafta yayınlarım.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.