3.08.2010

Oriflame Alışverişi

Hani diyorsunuz ya bu blogda hep pahalı ürünler var ucuzlar neden yok diye? Aslında buradaki olay şu, piyasada olan ürünleri çoğumuz biliyor, ucuz oldukları için alırken fazla düşünmeyebiliyoruz. Pahalı ürünlerle ilgili değerlendirmeler bence bu yüzden önemli. Bir allığa 40 lira vermeden önce insan her yönden emin olmak istiyor.


 Oriflame Alışverişi

Neyse, ben de Oriflame satan arkadaşımdan Temmuz kataloğundan şu resimdekileri aldım. Gerçekten ilgimi çektiler.

1. Sun EDT Parfüm: FormSpring’de bir okurum bu parfüm için “şeftalili tang” gibi kokuyor demişti :) Ben Moon ve Sun’ı lisedeyken kullanırdım, düşünün kaç senelik parfümler hala piyasadalar. Günlük olarak hafif parfümler ve kalıcılıkları Body Shop’un EDT’lerinden çok daha iyi. Haziran kataloğunda 15’er liraydılar sanırım. Tatilde bol bol sıkayım diye ucuza aldım işte.

2. Moon EDT Parfüm.

3. Heel Relief Cream: Topuklara çok iyi geliyormuş, bir arkadaşımdan duymuştum. Fiyatı 7 liraydı, ben de bu ürünü kullanmaya başladım. Daha sonra detaylı yorumlar yine yaparım.

4. Discover China Sabun: Sırf kokusunu merak ettiğim için aldım, bildiğiniz sabun, banyoda güzel kokan şeyleri seviyorum. 1,90 dı galiba.


(*) Siz bu yazıyı okurken ben bir mani gelmezse yıllık iznimi kullanıyor olacağım ve %90 yorumlarınızı geç yayınlayıp, döndükten sonra cevap vereceğim. Ben yokken FormSpring üzerinden bana sorularınızı gönderebilir, dilerseniz twitter hesabımdan da neler yaptığımı kontrol edebilirsiniz. Haftaya görüşürüz!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

şeftalili tang yorumunu yapan bendim :D arkadaşımın bahar aylarında en sık kull parfümdür kendileri hep bana şeftalili tang'i anımsatır :D

admin dedi ki...

Eheh :))) Ben Moon'u daha çok seviyorum sanki ama :)

Adsız dedi ki...

onu denemedim hiç ama alcağımı sanmıyorum 30 ml kalıcılıktan eser olmayan parfüm için fazla pahalı geliyor bana oriflame

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.