19.05.2009

ELF Uk Sitesinde Shipping Bedava - indirim haberi !!!

Bugün (19 Mayıs 2009) geceyarısına kadar, ELF UK sitesine Türkiye üzerinden vereceğiniz siparişlerde shipping (kargo) ücreti bedava!

Bu promosyondan yararlanmak için CHECKOUT formunda GOT A COUPON? kısmına EUROSHIP yazmanız gerekiyor! APPLY butonuna tıkladıktan sonra, shipping metodlarının European, European Standard olarak seçili olduğundan eminseniz, delivery ücretinin 0.00 olduğunu göreceksiniz!!!

Yuppiiii!

13 yorum:

RUSİ dedi ki...

SELAM ELF TEN ALIŞVERİŞ YAPTIM SHIPPING BİLGİSİNİ HABER VERDİĞİN İÇİN ÇOK SAĞOL.ANLAMADIĞIM BİRŞEY VAR ÜRÜNLERİ SEPETE ATTIM GENELLİKLE 1.68 GBPYDİ SONRA 1.5 DİYE HESAPLADI EN SONUNDA NEDEN OLDUĞUNU BİLİYOMUSUN.TEKRAR SAĞOL

Adsız dedi ki...

seceneklerde debit kartla ödeme vardı fakat ödemeyi gerceklestiremedim. bankayla mı alakalı bilmiyorum. paypalada üye olmak istemedim. kredi kartıyla alıcam ama emin degilim. artk baska bahara :(

admin dedi ki...

@rusi, o anlık bir hata olmuş olabilir çünkü UK sitesinde ürünlerin standard fiyatı aslında 1.5 GBP.

@adsız, belki tr menşeili debit card'ları kabul etmiyordur bazı sitelerde öyle bir durum olabiliyor.

fındıkfaresi dedi ki...

Iraz merhaba, hem makyaj çantamı hem de ırazcayı uzun zamandır takip ediyorum. Irazcayı daha çok sevdiğimi belirtmeliyim sanırım:)
Yazıların İzmir esintileri getiriyor bana, tanıdık yerlerden bahsetmen hoşuma gidiyor.
Neyse bu kadar hoş beşin ardından sana bir soru sormak istiyorum. Biz elften sipariş verdik ne yazıkki bu free shipping haberinden tam 1 saat önce :( Neyse bu üzüntüyü hemen ertesi gğn siparişimizin yola çıktığı bilgisiyle unuttuk ancak şimdi çok merak ediyoruz paketimizin nerde olduğunu. Onu takip etmenin bir yolu varmış sanırım biliyorsan yardımcı olabilir misin?
görüşmek üzere:)

admin dedi ki...

hoşgeldin fındık faresi, ilgin ve güzel yorumların için çok teşekkür ederim!

aslında ben de Irazca'yı çok seviyorum ama son dönemde blog içerik hırsızlığını yaşadıktan sonra çok tadım kaçtı, artık çalınacağını bile bile uzun uzun öyküler yazmak içimden gelmiyor. bilmiyorum, umarım düzelir..

ahh, elf konusu talihsizlik olmuş gerçekten olsun olmuşla ölmüşe çare yok değil mi :)

EUROPEAN STANDARD olarak sipariş verdiyseniz takip kodu verilmiyor diye biliyorum ben. siparişinizin kargoya verildi diye maili dün mü geldi?

Eğer öyleyse en erken önümüzdeki hafta ortasında paketiniz elinize geçer. Haftasonlarını saymazsanız en az beş iş günü, en fazla on beş iş gününde benim elime geçen paketler oldu.

Şimdilik siparişinizi unutun, gezin tozun, o nasıl olsa size ulaşır ;)

Salı günü falan size dağıtım yapan ptt yi arayarak isim soyisminizle paket var mı diye sormaya başlayabilirsiniz :)

bir demet feslegen dedi ki...

Canım yazıda tarih arıyorum, heyecandan mı göremiyorum.. Bugün derken, yazıyı ne zaman yazdığını göremedim :))
Bugün sipariş verebiliyomuyuz :)
Bilgi için çok teşekkürler

admin dedi ki...

ahh edacım eklemeyi unutmuşum :)

19 mayıs gece yarısına kadardı öyle yazıyordu benim baktığım yerde:(((

fındıkfaresi dedi ki...

Çok teşekkür ederim Iraz cevabın için. Ben de uzun zamandır kayıt girmeme sebebini merak etmiştim açıkçası. Evet dün geldi mail, salı günü elime telefonu yapıştırıcam sanırım çünkü meraktan patlamak üzereyim. Ayrıca gezmek tozmak ne mümkün dersten başımı kaldıramıyorum yarın sabah son sınavım var sonra finallere kadar inşallah gezeceğim. Ben yine de bekliyorum yeni yazılarını. Hoşçakal..

Laçin Tenel dedi ki...

Iraz senin sayende dün gece okur okumaz hemen sipariş verdim. Benimki bugün yola çıkmış. Takip edilememesi beni azıcık üzse de bedava shipping' i yakalamış olmak biraz rahatlattı beni. Bakalım ne zaman gelecek...

admin dedi ki...

fındık faresi, rica ederim.. yok yok korkma takip edilmese de sorunsuz geliyor. şimdiye kadar en az 50 kez sipariş vermişimdir abartmıyorum, hepsi de sorunsuz 5 ila 15 gün arasında ulaştı. Ki ben kargolarımı manisaya istiyorum daha fazla zaman alıyor merkezi şehirlere göre.

laçin'cim, hayırlı olsun canım :) sen istanbuldasın merak etme sorunsuz ulaşır eline. ben burda allahın unuttuğu yerdeki işyerime bile ulaştırıyorsam :))))

bugün verildiyse en az beş gün en çok on güne gelir sana bence. :)

bu arada fındık faresi ve laçin neler aldınız paketleriniz gelince mutlaka paylaşın merak ettim :))))

fındıkfaresi dedi ki...

Ben mutlaka paylaşıcam zaten hele bi gelsin:)
Daha gencecik olan blogcuğumun ilk makyaj yazısı olucak:)

Adsız dedi ki...

debit kart yüzünden geldi basıma ne geldiyse.ben kendi adıma kredi kartı kullanmıyorum debit kartımda tüm dünyada subesi olan bir bankanın. talihime dedim baska bir sey diyemedim. hemde mayıs ayında 5poundluk indirim kuponunuda kabul etmisti dün. hem ship.bedava hemde indirim. ah ah diyorum :S:S:S

Laçin Tenel dedi ki...

Geldiği gün yazarım :))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.