21.05.2009

ELF Studio vs. NARS Blusher & Bronzer Duo Benzerliği

NARS’ın çok meşhur ve artık neredeyse tapılan iki rengi olan Orgasm ve Laguna’nın yer aldığı meşhur duo’larını mutlaka görmüşsünüzdür. Bu duo’lar yaklaşık 30-35 $’a satılıyor ve her iki rengi de denemek isteyenler için uygun oluyor aslında.

Ben Orgasm allığı çok merak etmeme rağmen şu ana kadar satın almadım çünkü benim ten rengim buğday! Yazın da iyice bronzlaştığım düşünülürse, Orgasm gibi bir rengin benim ten rengimde iyi duracağını hatta allık gibi duracağını bile düşünmediğimden almadım.

Şimdi geçelim ELF’e. ELF, geçtiğimiz aylarda, USA’da ELF Studio ismini verdiği yeni ürün yelpazesini piyasaya sürdü. ELF Studio Line’ındaki ürünler, standart ELF’lere göre bariz daha kaliteli ve daha fazla seçeneği olan ürünler.

ELF Studio serisinde denemeyi çok istediğim bazı ürünler var, özellikle yeni fırçaları çok merak ediyorum {Bildiğiniz gibi ben ELF far fırçalarına tapıyorum, bakalım Studio line’ındakiler nasıl?}.

ELF Studio serisinde gördüğüm bir ürün bariz NARS benzeri (dupe). İşte karşılaştırma fotoları:

elf_vs_nars_duo
Buradan NARS duo’nun yakın plan örneğini, buradansa ELF’inkini görebilirsiniz.

Ne dersiniz? Biri 3 $’a satılıyor, diğeri 33$’e. Denemeye değmez mi?

{NOT: ELF Studio ürünlerini şu an için az bir fiyat farkıyla Ebay’den veya Brigettesboutique.com’dan temin etmek mümkün. ELF alışverişimizi yaptığımız www.eyeslipsface.co.uk sitesinde Studio line’ı yok. Müşteri hizmetlerine mail atarak ne zaman satışa koyacaklarını sordum. ELF Studio serisi, UK sitesinde Temmuz’dan itibaren satılacakmış. Meraklılarına duyrulur :) }

7 yorum:

JustMakeup dedi ki...

Elf siparişi verdim verdiğin kodla Iraz, senden alıcam o paketin parasını söke söke ;)))

admin dedi ki...

veririm canım yaa elf ucuz zaten :PPP :))))

neler aldın?

JustMakeup dedi ki...

Söylemem süpriz olsun :P

Duyanda dünyaları aldım sanacak;) 3-5 parça bişey aldım, çok merak ettim ya hem de bu kadar ucuz insan dayanamıyor!

All over stick eklemeyi unutmuşum :( Neyse bi dahaki sefere artık :)

Senin far fırçasından aldım, en çok onu bekliyorum merakla! Yuppi yeni bir fırçam olucak;))

admin dedi ki...

hadi bakalım umarım beğenirsin!

ben ELF'in düz far fırçasına ve foundation brush olarak satılan ama aslında daha çok concealer brush işi gören iki fırçasına bayılıyorum!

özellikle far fırçası fiyatına göre o kadar iyi ki kullan kullan at hesabı dert etmeden :))

hep şunu söylüyorum elf kesinlikle büyük markalarla kıyaslanmaz ama bizim yerli markalardan kat kat iyi yani :))

Adsız dedi ki...

elfden hiç sipariş vermemiştim ve sadece ukden trye gönderim olduğunu bilmiydum benzerlik dikkatimi çekti hemen almak istedim ama alamadım tabi..ukde de satılacak olmasına çok sevndm=)

Tugce** dedi ki...

Merhaba Irazcım, blogunu yeni takip etmeye başladım. Oldukça güzel, bilgilendirici paylaşımlar yayınlıyorsun öncelikle bunun için teşekkür etmek istedim :) Sorum ise şu, Nars'ın dörtlü allığından almayı düşünüyorum ama daha önce hiç bu markanın allığını kullanmadım. Renklerini çok beğendim ama kalıcılığı nasıl sen memnun musun?

admin dedi ki...

Oncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. NARS kesinlikle allikta kraldir, orijinal ürününü aldığın sürece bence memnun kalırsın, kalicilikta da iyidir ve ortalamanın üzerindedir. Sevgiler.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.