20.12.2016

Kerastase Discipline Saç Ürünleri {tahtatarak.com}

Doğum sonrası başlayan saç sorunlarımdan daha önce bahsetmiştim. Postpartumun 10. ayında dökülen saçlarım artık uzadılar (tabii ki eskiler ile aynı uzunluğa gelmelerine daha çok var). Dökülme sürecinde de saçlarıma ekstra ürün kullanmadım, hatta saç kremi bile kullanmayı neredeyse bırakmıştım. Ancak zaman geçip de saçlar normale dönüp, bir de yeni çıkanlarla iyice kabarmaya başlayınca, yeni ürünlere ihtiyacım vardı. Bu ürünler elime tahtatarak.com sitesinden ulaştı. 


Kerastase Discipline serisi, asi ve kabarık saçları yola getirmeyi amaçlayan bir seri. Yukarıda gördükleriniz Kerastase Discipline sülfatsız şampuan ve aynı serinin saç maskesi. 


Açıkçası daha ilk yıkamadan saçımda bir fark göreceğimi düşünmüyordum ama direk yumuşacık oldu. Sadece şampuan tek başına bu etkiyi yapar mı emin değilim ama maskenin büyük payı olduğunu düşünüyorum. 


Bu maske durulanan saç maskelerinden. Şampuan sonrası saça sürüp, bir süre bekletip, sonra duruladım.


Sonuçlardan şimdilik memnunum. Saç uçlarım yumuşacık oldu, ürünlerin kendine has hafif bir kokusu var ve saçları hakikaten "yola getiriyor." 


Daha kolay taranan, daha az kabaran saçlar için faydalı. 


Bu seriyi, tahtatarak.com sitesinde, şurada: Kerastase Discipline Seti. Diğer Kerastese Ürünleri de sitede mevcut.

Ayrıca tahtatarak.com, Makyaj Çantam Blog kullanıcılarına özel 100 TL ve üzeri  alışverişlerde %20 indirim sağlıyor. Bu kodu kullanarak bu set veya başka saç ürünlerinden indirimli alışveriş yapabilirsiniz: "MAKYAJCANTAM". Bu kampanya 31.01.2017 tarihine kadar geçerli olacak. Kuponun nasıl kullanılacağını da aşağıda görebilirsiniz.



Sevgiler,
MC


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.