14.11.2012

Sephora Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası

Sephora güzel bir kampanya düzenlemiş, bu basın bülteni ilginizi çekebilir!

Dünyaca ünlü kozmetik zinciri Sephora, yepyeni bir kampanya ile adından söz ettiriyor ve kozmetik tutkunlarını baştan çıkarıyor. 17-25 Kasım tarihleri arasında tüm Sephora mağazalarında geçerli olacak “Eskiyi getir, yeniyi götür” kampanyası ile eski makyaj ürününü getirenler, Sephora markalı dilediği makyaj ürününe %40 indirimle sahip oluyor. 

Sephora hariç herhangi bir markaya ait eski makyaj ürününü getiren makyaj severler, yepyeni bir Sephora markalı makyaj ürüne kavuşuyor. Sephora sadakat kart sahibi olan veya alışveriş anında kart açtıran herkesin yararlanabileceği kampanya başka bir promosyon ya da kampanya ile birleştirilmiyor. 

Kampanya notları

· Kampanya 17-25 Kasım tarihleri arasında geçerli. 
· Sephora markası hariç herhangi bir markaya ait makyaj ürününü getirenler, % 40 indirimle Sephora markalı makyaj ürüne sahip olma fırsatını yakalıyor. 
· Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Sephora sadakat kart sahibi olması ya da alışveriş esnasında açtırması gerekiyor. · Kampanya, başka promosyonlarla birleştirilmiyor. 
· Palet ve kofreler kampanya kapsamına girmiyor. 
· Bir ürüne bir ürün değişimi yapılıyor, bir kişi maksimum 5 kez kampanyadan yararlanabilir. 
· Kampanya ojelerde geçerli değildir. 


(*) Basın bültenidir.


6 yorum:

luna dedi ki...

Ürünün yeni mi olması gerekiyor, kullanılmış olsa da oluyor mu?

Unknown dedi ki...

guzel bır kampanyaymıs

Eda dedi ki...

Sanirim kullanilmislar da oluyor.

Gercekten cok guzel kampanyaymis. Ama keske Sephora markali urunlerin disindakiler icin de indirim olsaymis. Cok sey mi istiyorum? :)

Tannesi dedi ki...

Firca almak icin firca, ruj almak icin ruj mu goturmek gerekiyor? Bu konuda bilgin varsa paylasir misin? Fircalarda gozum var ama evdekilere de kiyamiyorum. :)

Unknown dedi ki...

dün haramidere torıumdaki sephoraya uğradım bu kampanya için fakat çalışanın bilgisi bile yoktu bu kampanyadan :S

Adsız dedi ki...

Ben kullanmadığım bitik ürünleri götürdüm hiç sorun çıkmadan yeni ürünlerimi aldım, oje, cilt bakım ürünleri fırça kabul etmiyorlar, eski bir ruj, beğenmediğim iki goz kalemi ve fondoten verdim... Kasada Net yüzde kırk indirim verdiler, Benim için şahane bir alışveriş oldu :)) kimseninde haberi yok durmayın hanımlar :))
Nesrin

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.