7.10.2012

MC ile Kısa Kısa .. #5

Ben bu aralar, bu ojelerle kafayı bozdum. İnsan durup durup, tekrar tekrar aynı ojeleri sürer mi? Sürüyor işte sarınca. 

En soldaki ANNY 320, tırnakta tertemiz duran bir beyaz, elleri bir anda bakımlı yapıveriyor ve çok kalıcı, hastasıyım. Essence Marble Mania Silver Twister, son zamanlarda sürdüğüm en iyi gümüşi renk. Yine Essence Nude Glam Iced Latte, tırnaklarda zarifliği öne çıkaran bir ten rengi.  INGLOT 963, mükemmel bir metalik mor/gri ve hasta oldum kendisine.  En sağdaki ise AVON Gold Vision, tam bir ışıl ışıl altın rengi, katalogdan görüp rastgele sipariş etmiştim ama düşündüğümden çok daha güzel. Bu aralar haftanın iş günlerinin her birinde, bunlardan birini sürüyorum, diğer ojeleri unuttum desem yeridir. 


Cilt bakımını biraz sadeleştirdim desem? Sabah akşam yüzümü Bioderma Sebium jel temizleyici ile yıkıyorum ve sonrasında Biotherm Biosource tonik ile siliyorum yüzümü. Haftada 2-3 kez Nivea Arındırıcı peeling uyguluyorum. Aklıma geldikçe de Bath&Body Works maskeyi de haftada birkaç kez uyguluyorum. Nemlendiricim bu ara hep Biotherm Aquasource, inanılmaz memnunum.


Çantamda taşıdığım makyaj çantamı küçültmeye çalışıyorum. Bu çantayı günlük makyaj çantası ilan ettim ve yanımda bazı temel şeyleri taşıyorum. Kirlenene kadar benimle ama maalesef makyaj çantalarında benim için en önemli sorun, çabucak kirlenmeleri!


MAC'te Marilyn Monroe koleksiyonu çıktı. Bu koleksiyondan oje almak lazım hastalığına tutuldum ama vakitsizlikten daha inceleyemedim. Yarın soluğu MAC'te alacağım! ♥


İzmir'de Leman Kültür'ler açıldı ve Forum Bornova şubesine bayılıyorum. Siz de ferah ve havadar bir mekan ararsanız, tavsiye ederim!


Benden haberler böyle, sizde durumlar nasıl?

Mutlu haftalar!

5 yorum:

Moda Masalları dedi ki...

Ojelerin hepsine bayıldım. Tam benlik renklermiş hepsi. Leman Kültür benim de favori yerim. Bazen o kadar çok gidiyoruz ki :) ama bu güne kadar daha bir kere bile bedavalı tabak çıkmış değil :)

mary dedi ki...

dün bu seriden bir gloss(pembemsi olan) bir de dudak kalemi(çilek kırmızısı gibi) aldım,gece onlara sarılarak uyumak istiyordum:)

İra dedi ki...

Essence oje,jel,biotherm tonik ve nemlendiricelrimiz ayni : ) ama ben peeling yapmiyorum

Unknown dedi ki...

bioderma sebumu kullanmak için araştırmıştım içerisinde çeşit .eşit paraben olduğunu okudum dogru mudur? yaglı cıltlere uygun mudur? içedrisinde paraben olması sizin için önemli bir etken değilmi değil ise bu üründeki paraben hakkında sorularım var sıze :)

admin dedi ki...

Selam, sebium temizleme jelinde evet paraben mevcut, acikcasi ben yikanip gectigi icin giris çok onemsemiyorum ama sizin icin onemliyse bir başka ürün araştırabilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.