3.10.2012

Benefit Gururla Sunar: Glamouriety

Benefit markasının kurucuları olan iki hanımın, markanın oluşumuyla ilgili hazırladığı çok eğlenceli bir müzikal filmi olduğunu biliyor muydunuz?

Ben de haberdar olunca, hemen paylaşmak istedim ve keyifle izledim diyebilirim. Umarım ileride bizim de böyle anlatacak hikayelerimiz olur diye, iyi dilekler gönderelim mi evrene? : )

Bundan 36 yıl önce, San Francisco'da, güzellik ve mizah kavramlarını sentezleyerek ikonik bir kozmetik markası yaratmış; Benefit Cosmetics kurucu ortakları Jean ve Jane Ford'un benzersiz, esprili ve renkli hikayesini anlatan müzikal bir film; Glamouriety.



Benefit markasının doğuşunu anlatan, senaryosu ve eğlenceli ürünlerinden isimlerini almış oyuncuları ile dikkat çeken Glamouriety lansmanı dünya basınından da yoğun ilgi gördü. Paris’ in tarihi ve görkemi ile meşhur Le Grand Rex sahnesinde gerçekleştirilen lansmana Vogue, Elle, Cosmopolitan gibi dev moda ve güzellik dergilerinin yanı sıra uluslararası günlük gazete editörleri de katılım gösterdi. 

Gece boyunca dans gösterileri ve balatlar ile devam eden Glamouriety lansman partisi kusursuzluğa geçişin tarihçesine ışık tutarak davetlilere keyifli saatler yaşattı. Indiana' nın mısır çiftliklerinden Glamouriety' e uzanan bir güzellik imparatorluğunun yolculuğunu eğlenerek izleyeceksin!

 


















11 yorum:

Adsız dedi ki...

çok faydalı bir yazı olmuş gerçekten..
yani burada tabi ki dalga geçiyorum kusura bakma ama daha faydalı veya kendinden bi şeyler kattığın yazılar paylaşsan artık.. ne bileyim bir ürün alsan kullansan da yorum falan yapsan.. böyle paylaşımları bilgileri zaten hepimiz bulabiliriz hepimizin sen kadar interneti var zekası var çok şükür.. hayır kötü bir şey söylemek istemiyordum ama sen artık hep hazıra konar oldun bence..

admin dedi ki...

Oncelikle elestiriniz icin tesekkur ederim, benim icin bu tip yorumlar değerlidir. Ancak şu var, kullandigim urunleri de sikca yazıyorum. Artık her urunun her blogda yorumlandigi, aynı urunlerin defalarca marka destekleriyle one cikartildigi bloglarin oldugu bir dönemde, biraz farklı iceriklere yonelmeye çalışıyorum.

Yaptigim her alisverisi blogda yazmıyorum, cunku bunu da yersiz bulanlar oluyor, bu tip paylasimlari artık Instagram 'da yapıyorum.

Dedigim gibi önerinizi dikkate almaya çalışacağım yine de.

evremedusa dedi ki...

Aaa bu post benim çok hoşuma gitti, ellerine sağlık..
benefit ve the Balm'ı makyaja kattıkları mizahi yorumdan dolayı çok seviyorum. Gerçekten çok eğlenceli ürün yelpazeleri var:)
sonuçta bizim yurtdışında böyle bir organizasyonda bulunma şansımız yok bu yüzden Ara sıra böyle paylaşımlar yapamının bence bir sakıncası yok,

Adsız dedi ki...

bende aynı fikirdeyim. bizler ürün tanıtımı görmek istiyoruz. bide bu aralar biçok blogda gördüğüm reklam postları moda oldu. lütfen artık siz bloggerlar bunlara bi son verseniz..... hergün giriyorum farklı ürün tanıtımı postları okumak için ama bakıyorum bloglarda hep reklam yazıları. oysa sizler bizlere farklı ürün tanıtımı yapmak için ordasınız,sıkılıyoruz reklam okumaktan ve acıkçası reklam gördüğümde kapatıyorum makyajcantam:(( üzgünüm ama hal böyle gercekten. çünkü okumak istemiyorum,merak etsem sırf onu acar bakarım ama ben ürün tanıtımlarını merak ediyorum ve sizi bunun için açıyorum. biraz daha duyarlılık lütfen....

admin dedi ki...

selam cok haklisin ama ben bu reklam networklerinin postlarini hiç yayinlamadim blogda :(

Adsız dedi ki...

Sürekli makyaj ürünleriyle ilgili paylasim yapilacak diye birsey yok bence. Bazen degisik seylerin de olmasi güzel bisey

ilknuryh dedi ki...

Bende bu "Adsız" okurların blogger olduğunu düşünerek bir yorum yazmak istedim:)Emeğe saygı lütfen....
Sevgiler

Adsız dedi ki...

demek ki yanlış düşünmüşsün o zaman.. gayet tembel bir insan olduğum için blog yazarı falan değilim. her fikrini söyleyenin blogu olması da gerekmiyor..

ilknuryh dedi ki...

Bu kadar tembelseniz böyle gereksiz yorumları yazarak zaman harcamayın bence:-)
Sevgiler...

Duygu dedi ki...

Benimde açıkçası bu son takibim yalnızca eleştirimi söyleyip gitmek istiyorum. Kırıcı olmak istemem ama benden bir tavsiye bloğunun adını reklam çantam olarak değiştirebilirsin, daha uygun olur.

admin dedi ki...

Elestiriniz icin tesekkurler ama genel olarak birkac kelam etmeden gecemeyecegim. Bu, genel olarak dusuncelerimdir.

Sunu gercekten anlayamiyorum. Bu blogda, onlarca blogda yapildigi gibi bumerang reklamlari yayinlanmiyor, markalarin gonderdigi urunler sanki kendileri satin almis gibi gizlice anlatilmiyor.. Bu blogda, eger karsiliginda urun veya malzeme alinmis herhangi bir yazi varsa, altinda "ADVETORIAL" olarak belirtiliyor, ki bu yorum yapmis oldugunuz yazinin karsiliginda markadan urun dahil hicbir sey almadim!

Yine bu blogda, eger bir urun, bir firma tarafindan gonderilmisse "BASIN URUNUDUR" ibaresiyle etiketleniyor..

Sanirim benim sucum durust ve seffaf olmak. Daha durust bir blog varsa lutfen onlari takip edin veya "ay valla gecen gun tesadufen aldim" ibarelerine inanin.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.