9.10.2012

2013 Saç Renkleri

Bir okurum 2013'de popüler olması öngörülen saç renklerini sorunca, ben de küçük bir araştırma yaptım. Hazır yapmışken, bulduklarımdan da kısaca bahsedeyim istedim.

2013'de koyu kızıl kırmızılar öne çıkıyor. Özellikle kızıl kırmızının siyaha çalan koyu halleri de popüler olacak gibi duruyor.


Tırnaklarda görmeye artık alıştığımız, metalik koyu bakır tonları, saçlarda da sıkça görülecek. Benim favori renklerimden birisi olan bu koyu bakır'lar, doğal saçlardan uzaklaşmak istemeyip, trendleri de ufaktan yakalamak isteyenlere çok uygun. Ben de bu renkte gölge yaptırmak istiyorum.


Platin sarısı her zamanki gibi karşımıza çıkmaya devam ediyor ancak bu sezon herkes tersten yapılan yarım boyalardan bahsediyor. Internette farklı tonlarla yapılan onlarca uygulama var. Saçlarınız uzunsa ve biraz cesur bir saç modeli istiyorsanız, tersten degrade saçlar trend bir alternatif olabilir!


Yine seyrek olarak yapılan ve dibe girmeyen gölgeler 2013'de bizimle! Ben bu stili çok doğal buluyorum, sanki saçlara hafif bir ışık dokunuşu gelip geçmiş gibi. Hem doğal hem de stil sahibi bir saç modeli.


Sarı sarı derken, daha açık tonu kalmadı sanırım :) Iddialı sarılar her zamanki gibi yine IN.


Saça birkaç dokunuşluk yapılan neon tonları bu sezon bolca göreceğiz. Platine boyanmış ama tek bir neon tutamı olan saçlar, kahverengiyken iki tutamı neon pembe olan vurgular.. Hem uygulanabilir olması açısından da gayet ilgi çekici bir trend. Bir tutam saçı neon yapmaktan zarar gelmez bence. 


Doğal kahveler, uçlarında hafif gölgelerle beraber yine ön planda. Biz kahverengi saçlılara iyi haber :-) Biz derken, ehm kendimi kastetmiştim.


İşte benim gözüme takılan saç rengi trendleri böyle. Sizin en beğendiğiniz saç rengi hangisi?

2 yorum:

NİNO dedi ki...

valla en sondakine bayıldımmm...denemek lazım bu yıll...

Sevgiler

Adsız dedi ki...

ben de en somdakine bayıldımm :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.