11.09.2012

Watsons & Gratis Alışverişi

Bu aralar Watsons ve Gratis mağazalarına sarmış vaziyetteyim. Yolum düştükçe giriyor ve bir şeyler illa ki alıyorum. Özellikle ESSENCE markasının Gratis'te satılması harika oldu. 





Önceki gün yine hızlıca bir Gratis ziyareti yaptım. Essence tezgâhının önüne geçip, "mm almadığım bir şey kaldı mı?" diye bakınırken bu siyah göz kalemini aldım. Sadece 3.50TL ve fiyatına göre performansı mükemmel.


Favori diş macunum TheraMED indirime girmişti, ikisi  8lira gibi birşeydi, hemen aldım yedeklemek için. Sonra Watsons mağazasını ziyaret ettim, kafamda hiç de birşey almak yoktu. Bir sonra baktığımda elim paketlerle dolu mağazadan çıkıyordum.

NIVEA ürünleri çok indirimdeydi, ben de bitemnlerimi yedekledim. Arındırıcı peeling, pure&natural deo, duş jeli, makyaj temizleme mendili ve  siyah nokta bandı aldım :D


NIVEA ürünlerinde 30TL ve üzerinde alışveriş yapanlara şirin ve mavi bir makyaj çantası hediye ediyorlarmış, benim de makyaj çantam biraz eskimişti, hemen yenisine geçtim günlük olarak. Buyrun karmakarışık bir yok-yok çantası..


Ben aldığım NIVEA'ları da çok severek kullanıyorum.. Özellikle Pure&Natural serisinin kokusuna ve yapısına bayıldm.




16 yorum:

Adsız dedi ki...

Cantan cok guzelmis:)

boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

audrey dedi ki...

güle güle kullan..

admin dedi ki...

Cok tesekkurler

Gizem İzmirli dedi ki...

Nivea bi bana iyi gelmiyor sanırım.. Güle güle kullan canım hepsini..

CmlTmzl dedi ki...

Merhaba
bloğunuzu severek takip ediyorum,ama söylemek istediğim birşey var.
Bir okuyucu olarak birden fazla blog takip ediyorsanız bunu gooogle reader üzerinden
yapmak en iyi seçenek,ve ilgini çeken bir şey gördüğünde bloğun sayfasına
gitmek(en azından yorumları okumak için)ama sizinde bloğunuzda olduğu gibi postunuz
google readerda sadece yazı olarak resimsiz görünüyor,bu da diğer bloggerların postlarının
arasında dikkat çekmeden karışıp gitmesine sebeb oluyor,benim size naçizane tavsiyem
bloğunuzun google readerdaki görünüm ayarlarını değiştirirseniz (hem yazı,hem resim görünecek şekilde)
hem bloğunuz öne çıkar,hemde sayfa ziyaretçiniz artar.

Şeyma dedi ki...

Merhaba, Essence göz kalemini göz içine sürmeyi denediniz mi akma yapıyor mu? Birçok göz kalemi denedim göz içine ama en kalitelileri bile akıyor bu nasıl, denemeye değer mi sizce? Bir de makyaj çantasının içindeki fırçaların markaları nedir :)

Ecz.imis dedi ki...

Hepsi çok güzel, hayırlı olsun. :) Ben de şu yazısı net okunan mac in hangi ürün olduğunu merak ettim.kutusu hoş duruyo. ;)) bizi bir de çantanın içindekiler hakkında aydinlatabilir misin? :)

Tannesi dedi ki...

Gule gule kullan hepsini.Çantayi ben de cok begendim. Bu arada Essence'in kas kitinde bulunan kas sablonlari icin ne dusunuyorsun? Sende varsa iyi gorselli bir post yapabilir misin? Okudugum postlarda pek detayli gorunmuyorlar ve biraz fazla inceler (ozellikle kuyruk kisimlari) gibi geldi bana...
Sevgiler,

Kozmetik Turu dedi ki...

Theramed'i bende denemek istiyorum,aldıklarınızın hepsini güle güle kullanın:)
http://kozmetikturu.blogspot.com/

admin dedi ki...

tesekkur ederim :)

admin dedi ki...

Tesekkurler ancak site icerigim calindigi/kopyalandigi icin bu bolumu kisa tutuyorum, klikleyip siteye gelmeniz gerekiyor devami icin.

admin dedi ki...

Selam, bence fiyatina kiyasla perfomansi fena degil, bende cok akmadi. Ama tabi bu birazda sizin kullanimizina da bagli. Fircalarin markasi Sigma :)

admin dedi ki...

Tesekkur ederim, o gorunen urun MAC Blot Powder :) Bunun disinda Sigma fircalar, Benefit Boiing kapatici, Benefit Some Kinda Gorgeous Pudra, MAC Love Cloud allik, Essence eyeliner, INGLOT göz kalemi, Essence kalemtraş, MAC Lightscapade aydınlatıcı, MAC ZoomWaterFashLash rimel, Essence göz kalemleri, MAC Nice Kitty l/g, Chanel Rouge Coco Mademoisse ve Bel Respiro ruj ve Lancome Hypnose Drama rimel var.

admin dedi ki...

Cok tesekkurler. Kas kitini ben kullanmadim maalesef :( Diger yazarimiz BenimPencerem yorumlamisti, bu yuzden bir sey diyemiyorum.

admin dedi ki...

Tesekkurler

Tannesi dedi ki...

Aaa, evet di mi; kas kiti postlarindan biri de BenimPencerem'e aitti ama o da sablonlari es gecmisti fotolarda. O zaman kendisinden sablonlarla ilgili detayli bilgi rica edeyim bu vesileyle... :)
Opuyorum.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.