13.09.2012

MAC FNO Fırsatı {13 Eylül}

13 Eylül, Perşembe akşamı için FNO etkinlikleri içerisinde M.A.C olarak yine o gece herkesin hayalindeki yüze ulaşması adına beraberce makyaj yapaılacak! Bu sezon temamız “Style Seeker”. Global Stil Avcıları tüm dünyayı gezerek biriktirdikleri stil, güzellik, kültür, yeme-içme kısacası hayatta onlara keyif veren tüm ilgi alanlarına ait notları bugün sosyal medyada birbirleri ve bizler ile paylaşıyorlar. Böylece ülkelerin arasındakı sınırlar kalkıyor, insanlar aynı topraklarda yaşadıkları için değil aynı zevkleri paylaştıkları için bir araya geliyorlar. İşte böyle bir alt metin ile oluşturulan Style Seeker Koleksiyonu Vogue Fashion Night Out’a özel olarak ilk defa M.A.C Mağazaları’nda yerini alıyor.


Style Seeker Koleksiyonu’nun lansmanı için M.A.C’in birbirinden yetenekli Makyaj Sanatçıları İstinyePark, Bağdat Caddesi ve Nişantaşı Mağazaları’nda o akşam sizleri bekliyor olacak. Koleksiyonun tonlarında ve 2012 Sonbahar- Kış Trendleri’ne uygun olan makyaj tasarımları ile bu eğlenceli akşamı daha da güzelleştirebilir, uygulama sonrası özel dekoru önünde çektireceğiniz Polaroid karesi ve M.A.C Style Seeker Guide ile unutulmaz kılabilirsiniz. Bu gecede Style Seeker dışında meraklıları için Office Hour, Haute&Naughty Too Black, Naillacquer, Cremesheen&Pearl, M.A.C Illustrated, Face&Body koleksiyonları da satışa sunulacaktır! (Tüm koleksiyonlar diğer mağazalara bir gün sonra ulaşacaktır) 

Ayrıca bu özel etkinlik için Bağdat Caddesi M.A.C Mağazası ön tarafında M.A.C Türkiye Baş Makyaj Sanatçısı Georgina Billington tarafından koleksiyona gönderme yapan bir Body Paint çalışması gerçekleştirilecektir. Bu görsel şöleni merak ediyorsanız saat 19:30 sonrasında oralarda olmakta yarar var.

Yine Bağdat Caddesi’nde bulunanlar o gece Özlem Süer’e gidip M.A.C’in de destek verdiği özel bir geceye katılabilirler. İstinyePark M.A.C Mağazası’nda ise karşınıza sürpriz bir DJ çıkabilir. Nişantaşı Sokak’larında olacaksanız Style Seeker Kızlarından biri kalabalık sokaklarda stil avcılığı yaparken gözünüze çarpacaktır.


3 yorum:

Adsız dedi ki...

bu koleksiyonu bundan 3 hafta once bangkok'da gormustum. nıye buralara gec gelır kı :s

luna dedi ki...

MAC artık Peta'nin kara listesinde. Gerektiğinde hayvanlar üzerinde deney yapmayı kabul etmiş. Sizin gibi güçlü ve hayvansever bloggerlarin bunu bilmesi ve duyurmasını isterim.

luna dedi ki...

Mac artik Peta'nin 'deney yapan firmalar' listesinde. Sizin gibi güçlü ve hayvansever bloggerlarin bunu bilmesi ve açıklaması gerek.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.