20.07.2012

Nivea Pure&Natural Ile Gunluk Cilt Bakimi

NIVEA Pure&Natural serisini çıktığından beri takip ediyorum. %95 doğal içeriklerden oluşması ve bu serinin paraben içermemesi benim için çok iyi iki sebep. Bir de ürünlerini tanıyıp, kullandıkça daha da memnun kalıyorum. Yıllardır kullandığım Nivea klasik deodorantımı artık Nivea Pure&Natural ile değiştirdim mesela. 


Neysem, işte Pure&Natural ailesinin bir de; toniği, temizleme sütü ve günlük nemlendiricisi var. Bu ürünler de Pure&Natural ailesinin diğer ürünleri gibi oldukça yalın ama işlevsel ürünler. 

Organik Aloe Vera ve Argan Yağı içeren Temizleme Sütü cildin doğal dengesini desteklerken, cildi nazikçe temizler ve makyajı çıkarır, cilde doğal sağlıklı ışıltısını geri kazandırır, olarak tanıtılmış. Makyaj çıkarmayı nazikçe yerine getiren, yumuşacık bir ürün. Göz makyajı ve çevresi için uygun değil, ancak yüz makyajını gayet iyi çıkarıyor. İçindekiler listesinde paraben yer almıyor:


Yine tüm cilt tipleri için tasarlanmış Nivea Pure&Natural tonik, oldukça hafif yapılı, su gibi bir ürün. Hele yaz günlerinde dolaba koyup, hafif serinken sürmek gibisi yok. Tonikte çok hafif ürünleri sevenler için  uygun bir tamamlayıcı bakım ürünü.


Toniğin içindekiler listesi de aşağıdaki gibi:


Pure&Natural ailesinin sevimli üyelerinden bir diğeri de, normal/karma ciltler için olan gündüz kremi. Bunun aynısının, kuru/hassas ciltler için de bir versiyonu bulunuyor. Sürer sürmez cildinizde bir yumuşaklık ve ferahlık hissediyorsunuz. Daha uzun süre nemlilik sağlayan ferah bir ürün. Benim gibi aşırı yağlı cildi olanlar için daha çok bir kış ürünü.


Bu üründe de paraben bulunmuyor.


NIVEA Pure&Natural ailesindeki tüm ürünleri buradan görebilirsiniz. Umarım ileride Türkiye'de NIVEA'nın daha farklı ürünlerini de görmeye devam ederiz.

{basın ürünüdür}

5 yorum:

Glow Twist dedi ki...

Mc cim napıyorsun nasılsın?keyiflerin nasıl? bu sıcaklar beni delirtiyor,makyajdan parfümden soğudum resmen,öperim görüşmek üzere canımcımm,Başak...

Derinden dedi ki...

Çok önyargıyla baktığım bir markaydı çünkü marketlerde satıldığı için.Ama alışveriş yaptığım mağaza övünce alıp denedim ben çok memnun kaldım.Tavsiye ederim.

admin dedi ki...

Caniiim cok tesekkur ederim. Evet Izmir gercekten cok sicak, haklisin! Sevgiler..

admin dedi ki...

Pura&Natural serisi gerçekten çok iyi, ben de seriden denedigim her seyden cok memnun kaldim.

Adsız dedi ki...

parfüm ve silikon içeriyor..natural falan tamamen pazarlama stratejisi..o yüzden % 95 natural diyorlar..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.