30.07.2012

Gunun Makyaji + MAC Zoom Waterfast Lash

Epeydir göz makyajı fotoğrafı koyamıyordum. Valla makyajı yapıyorum yapmasına da, fotoğraflamaya zaman bulmak bazen gerçekten zor oluyor, ne siz sorun ne ben söyleyeyim, günler mümkünse 48 saat olsun istiyorum, var mı bana katılan? :)

Önce işe, bön ve pörtlek gözlerimle koyuldum..


Acelem olduğu için çok detaylı bir makyaj yapmadım.. Kapatıcı olarak göz altıma, göz üstüme ve biraz da kaşımın üst kısmına Benefit Boiing sürdüm. Göz kapağı üzerine baz olarak MAC Rubenesque paint pot sürdüm.. 

Taa 2009 MAC Holiday koleksiyonundan,  6 Sorceress Eye Shadows setinin, White Rabbit, Hypnotizing ve Altered State farlarını karıştırdım.

Kalem olarak Inglot AMC Waterproof Black'i hızlıca kirpik diplerine geçtim. Mascara olarak da yeni aldığım MAC Zoom Waterfast Lash'i sürdüm. Burada size bu rimelden biraz bahsetmek istiyorum. Ben normalda klasik Zoom Lash'i çok sevmezdim, Zoom Waterfast Lash ise ondan çok daha farklı. Sürülmesi daha kolay ve inanılmaz kalıcı bir rimel, kesinlikle akma sorunu yaşamıyorsunuz. Hatta gözünüzden çıkarabilirseniz ne âlâ diyebilirim :)

Sonuç böyle oldu. Bence hızlı ve basit bir makyaj oldu. Biraz daha vakit olsaydı kaşlarımı doldurabilirdim ama doldurmadım :P


Buyrunuz bu da daha farklı bir açı olsun..


Yeni bir makyajda görüşmek dileğiyle, herkese mutlu haftalar..

♥ 

MC

6 yorum:

Makyaj Tutkusu dedi ki...

Makyaj cok guzel olmus, ellerine saglik!
Ama su ilk resimdeki linki abartmadin mi biraz? Yani sitenin linkinden gözünü bile göremiyorum, bence biraz daha kucuk yap ve resmin tam ortasina yapma watermarklarini. :-)

Unknown dedi ki...

MC sana bişey danışmak istiyorum.Yoğun kapatıcı,fakat kamuflaj makyajı markalarına girmeyen bir fondoten edinmek istiyorum.chanel vitalumiere aqua ve vitalumiere kullanıyorum şuanda kapatıcı değiller chanelde teint compact creme universal biraz daha kapatıcı gibi geldi alırken ama o da beklediğim kapatıcılıkta çıkmadı.Mac studio fix pudra bile bu kullandıklarımdan daha kapatıcı özellikte.cildim takip ettiğim kadarıyla senin cilt özelliklerinde.bana bir iki fondöten önerebilir misin? çok uzun oldu kusura bakma :) bu arada göz makyajın harika :)

Unknown dedi ki...

MC sana bişey danışmak istiyorum.Yoğun kapatıcı,fakat kamuflaj makyajı markalarına girmeyen bir fondoten edinmek istiyorum.chanel vitalumiere aqua ve vitalumiere kullanıyorum şuanda kapatıcı değiller chanelde teint compact creme universal biraz daha kapatıcı gibi geldi alırken ama o da beklediğim kapatıcılıkta çıkmadı.Mac studio fix pudra bile bu kullandıklarımdan daha kapatıcı özellikte.cildim takip ettiğim kadarıyla senin cilt özelliklerinde.bana bir iki fondöten önerebilir misin? çok uzun oldu kusura bakma :) göz makyajın çok güzel bu arada :)

Adsız dedi ki...

Selam,
Shiseido waterproof fondötenler çok başarılı, özellikle stick olanını tavsiye ederim

admin dedi ki...

ezgi, yorumun icin cok tesekkurler. bence studio fix fondoten isini gorecektir, katkat yaptikca oldukca kapatici hale gelen bir yapisi var.. yine de kesmezse altina normal concealer uygulayarak etkiyi arttirabilirsin.

admin dedi ki...

cok tesekkur ederim!
evet haklisin aslinda ben de koymak istemiyorum ama sitede kullandigim tum gorseller caliniyor, ben de careyi boyle buluyorum :))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.