13.07.2012

FlorMar Jewels Makyaj Koleksiyonu

FlorMar, 2012 yaz dönemi için bronz & ışıltılı makyaj koleksiyonu olan Jewels serisini çıkartmış. Açıkçası daha ürünleri denemeden, broşürünü okuyunca, bir Türk markasının “koleksiyon” stratejisine yönelmiş olması beni çok sevindirdi. Bu tip kendini yenileyen ve dinamik ürünlerden oluşan seriler, yeni ürünler keşfetme arzumuzu körüklüyor!



Jewels serisinde, terracotta yapısında dörtlü far seti bulunuyor ve söylemem gerekirse renk vermesi gerçekten bu fiyat için mükemmel. Tek bir sürüşte bile çok net bir renk elde edebiliyorsunuz, ki altına baz kullanıldığında veya ıslak fırça ile uygulandığında daha da parlak olacaktır. Bence tek başına hali bile çok çok iyi. 

FlorMar Jewels serisinden denediğim diğer iki ürün olan ruj ve gloss da, hem ambalaj olarak hem de renk vermeleri açısından kalite olarak çok iyi iki ürün. Flormar Jewels serisindeki rujun rengini az sonra yakından göreceksiniz, gerçekten çok iyi değil mi? Işıltıların tane tane görünmesine dikkatinizi çekerim (SOLDA).

Yine seriden denediğim lip gloss da, sezon trendinde önü çeken mercan/turuncu renklerinde. Uygulandığında hem rengini hem de adı gibi mücevher ışıltılarını öne çıkarıyor (ÜSTTE, SAĞDA). Resimdeki renk, JG104.

FlorMar Jewels serisindeki ürünlerin tamamını, buradangörüntüleyebilir veya satın alabilirsiniz. 

5 yorum:

Unknown dedi ki...

ÇOK GÜZEL RENKLER MAVİYE ÖLDÜMMM

francesca mckennitt dedi ki...

Flormar gittikçe kendini aşıyor sanırım :)

admin dedi ki...

Valla renkleri görünce ben de aynısını düşündüm :-)

admin dedi ki...

Benim favorim altın rengi
;-)

nily21 dedi ki...

bronz rujlar bana gitmiyor ama mercanları denemek istiyorum...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.