6.05.2012

Thakoon ve Nars Oje Koleksiyonu

Moda ve güzellik her zaman el ele ilerliyor. Şimdi bu ellerin modayla eşleşen yeni bir oje koleksiyonu var. 

Thakoon NARS Oje Koleksiyonu, NARS’ın moda tasarımcısı bir marka ile oje kategorisindeki ilk işbirliği. New York Fashion Week’te zaten birlikte işlere imza atan, NARS’ın kurucusu ve kreatif direktörü François Nars, Thakoon Panichgul ile birlikte limited-edition ve 6 renkten oluşan bu koleksiyonu geliştirmiştir.


Renk skalasını oluştururken, Thakoon Hint baharat pazarında bulunan canlı renklerden ilham almıştır. Son derece doymuş ve canlı renkler, opak bitişi ile bahar için mükemmel. Formulü uzun süre kalıcı, soyulmaz iken, tırnaklara zarar veren toluene, formaldehit ve DBP içermiyor.


2004 yılında ilk koleksiyonu ile, Tayland’ta kurulan, Nebraska’da büyüyen marka, kıyafetlerini, Jessica Alba, Marion Cotillard, Rachel Bilson, and First Lady Michelle Obama gibi şık ve modern kadınlar için tasarlamıştır. Thakoon 2012 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu’nda defile makyajlarını gerçekleştiren NARS ile işbirliği bu koleksiyona ilham kaynağı olmuştur. 

Tonlar
Anardana – Azalea pink 
Ratin Jot – Orchid purple 
Amchoor – Bright yellow 
Kutki – Powder blue 
Koliary – Cyan blue 
Lal Mirchi – Mandarin red

Amchoor 


Anardana 


Koliary 

Kutki


Ratin Jot 

6 renkten oluşan bu koleksiyonun Lal Mirchi tonu yalnızca NARS Bleecker Street Boutique’te satılacaktır.

Koleksiyon, Nisan ayından itibaren Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal ve Nişantaşı City’s mağazalarındadır. Satış Fiyatı: 43 TL

2 yorum:

özge dedi ki...

bayıldım renklere,Sephoralara gelmeyecekmi bu ojeler?

admin dedi ki...

selam özge, yakında gelecekmiş, sordum :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.