3.05.2012

Taze bittiler.. #23

Bu ay bitirdiklerime de, çöpe gitmeden önce bir ünlü olma şansı vereyim dedim :P

Bu ay hiç makyaj malzemesi bitiremedim, ama dibe yaklaştıklarım baya arttı, kısmet öteki aya artık!


Bioderma Node G Arındırıcı Şampuan: Bu şampuandan ikinci şişeyi bitirdim. Saçımı çok hafif hissettirmesine tek kelimeyle bayıldım, sık yağlanan saçlarımla ben çok mutluyuz. Tek eksisi, bir şampuana göre oldukça yüksek olan fiyatı ve biraz çabuk bitmesi. Ancak ben 1 alana 1 bedava kampanyalarından tekrar sipariş edeceğim, çok memnun kaldım.

Gliss Shea Cashmere Besleyici Şampuan: Bu şampuan aslında bence kuru saçlara göre. Bana bir yerlerden hediye gelmişti, ancak beğendim ve devamını aldım. Bu şampuanı kesinlikle her gün kullanamıyorum, kullanırsam saçlarım çabuk yağlanıyor. Ama saçlarımın yumuşacık olmasını özellikle istediğim zamanlarda bu şampuanı kullanıyorum. Mesela o gün düzleştireceksem, veya at kuyruğu yapacaksam. Çünkü saçımı iyice yatıştırıyor ve derleyip topluyor nemlendirdiği için. Bitti ama.

Lancome O de L`Orangerie Parfüm: Bu parfümü kendime bahar parfümü olsun diye almıştım, düşündüğümden çoook daha güzel bir bahar parfümü çıktı. Hani Güney sahillerinde portakal ağaçlarının altında akşamları oturulur, böyle derinden bir portakal çiçeği kokusu gelir.. İşte bu parfümde öyle hoş bir portakal çiçeği aroması var. Derinlerden bir yerden de yasemin çiçekleriyle karışık, tam da baharlık! E bitti tabi, tekrar alasım var.

Sally Hansen Double Duty Top & Base Coat: Bunu üşengeçliğim tuttuğu zamanlarda bolca kullanıyorum. Hem ojenin altına baz olarak hem de üzerine koruyucu son kat olarak sürülebiliyor. Pratik bir ürün ancak ojeyi hızla kurutuyor diyemem. Ama acil durumlarda kullanılan bir 2si1 arada diyebilirim. Sanırım tekrar almayacağım, elimde milyon tane top coat var çünkü.

Dentiste Plus White Diş Macunu: Diş macunu deyip geçmeyin, gerçekten bazı ürünlerde kalite kendini gösteriyor. Dentiste'nin bu diş macunu çok ferah ve doğal içeriklerden üretilmiş, daha ilk kullanımda farkediliyor. Biraz pahalı ancak pompalı tüpte olduğu için epey uzun idare ediyor. Bu bitirdiğim ikinci kutu, tekrar alacağım.

Sizlerde ne var ne yok? Bu ara neler bitirdiniz? :)

5 yorum:

Moda Masalları dedi ki...

Bu postlara bayılıyorum ben :) Ama ben de biten hiiç bir şey yok. Nedense hiç bir ürünün sonu gelmiyor bende. Hep yarıda bırakılıp yenisi alınıyor. Maymun iştahlılık işte :)
modamasallari.blogspot.com

Adsız dedi ki...

dalin şampuanım,diadermine yüz temizleme kremim,bimden aldığım elizabeth salyangoz kremi :),flormar neon pembe ojem bitenler arasında şimdilik :):)

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Bana iyi bir base coat tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler.

Shimizu Zen dedi ki...

Bioderma şampuanı ben de kullanıyorum ama kötü kokusundan pek haz etmedım:(
Bu arada ben de yenı bloggerım benı de takıp edersen sevınırım :d
http://myshimizu.blogspot.com/

francesca mckennitt dedi ki...

Diş macunu çok önemli kesinlikle. Kendime uygun macunu bulduktan sonra, başkasını kullandığımda resmen diş üşümesi yaşıyorum :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.