23.05.2012

Online Alisveriş: Buycosmo.com

Türkiye'de kozmetik satışı yapan, güvenilir online siteleri görmek gerçekten sevindirici.Yeni kurulan buycosmo.com sitesi de üyelerine güvenilir alışveriş deneyimleri sunan ve birçok markayı bünyesinde barındıran bir e-alışveriş sitesi.


Buycosmo.com'da 50TL üzeri ücretsiz kargo gönderimi ve her pakette  sürpriz hediyeler ile karşılaşma ise işin güzel tarafı. 17.00'ye kadar verilen siparişleriniz ise ertesi gün elinize ulaşıyor.. BuyCosmo'da tüm ürünlerde 3 taksit,100TL üzeri alışverişlerinizde 6 taksit imkanından faydalanabilirsiniz.

Resimde gördükleriniz

Sadece 1.75 TL imiş çok hoşuma gitti bu arada.

Oldukça şekerli bir koku, fiyatı da uygun. 

Nivea Soft Nemlendirici

Maybelline Colossal Mascara

Flormar Oje

Makyaj Temizleme Süngeri



Ürünler beraberinde hediye olarak da aşağıdaki makyaj çantası gönderilmiş. Eşantiyon makyaj çantalarını çok seviyorum ben, bu çanta da oldukça geniş, sevdim.

Satın aldığınız ürünler minik naylon torbalarda ambalajlanıyor. Bunun güzel tarafı ise, aldığınız ürünleri kontrol edebiliyor ve hata varsa iade edebiliyorsunuz. Elbette bu işlemi naylon poşeti çıkartmadan yapmanız gerekiyor. Hijyenik bir çözüm.


Kargo,İade ve Müşteri Desteği BuyCosmo'da yapılan 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Saat 17.00'a kadar verilen siparişler(Pazar günü hariç) aynı gün,17.00'dan sonraki siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.Tüm ürünler stokludur,ürün temini için siparişiniz beklemez.İade işleminde kargo masrafları Buy Cosmo'ya aittir. BuyCosmo'dan satın aldığınız ürünleri, şeffaf koruma poşetini açmadan 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz. 

Müşteri destek hattımız, 09:00-19:00 saatleri arasında, ihtiyacınız olan desteği(marka/ürün), direkt olarak ilgili uzman satış danışmanı ile verir. BuyCosmo'ya info@buycosmo.com ve 444 30 82 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Çeşitlilik,Fırsatlar ve Sürprizler Sürekli güncellenen ürün listeleri ve kampanyaları ile 

BuyCosmo'da, kozmetik sektöründeki dünya markalarına ugyun fiyatlar ile ulaşabilirsiniz.BuyCosmo'da tüm ürünlerde 3 taksit,100TL üzeri alışverişlerinizde 6 taksit imkanından faydalanabilirsiniz.İster "Kredi Kartı", ister "Havale" veya "PayPal",isterseniz de "Kapıda Ödeme" seçeneğiyle ödemenizi yapabilirsiniz. Size sunulan benzersiz alışveriş deneyimini, paketinizi açtığınızda karşılaşacağınız sürpriz hediyeler ile tecrübe etmeye devam edeceksiniz.

{advetorial}

2 yorum:

Unknown dedi ki...

yurtdışına kargo ücreti ne kadar acaba? mesela Azerbaycana

Adsız dedi ki...

Kapida odemeyi nakit olarak yapabiliomyz

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.