9.04.2012

Pazartesi Kedisi .. #24

Bugün yine Pazartesi. Büyük bir kısmımız eminim yeni haftanın sorumluluğu altında eziliyor. Çoğumuz da uykuluyuz! Yapacak iş çok, enerji az! Koca bir kupa çay/kahve ile güne başlayıp, enerjik olmak gerekiyor.

Önce şu esnemeyi biraz atmamız gerek tabi. İki numara bugün aynı ben, esnemesini durduramıyor. Elbette o yumuşacık yastıklarda keyif yaparken ben sokaklarda ona mama getirmek için çabalıyor olacağım :P


Karşınızda bir numara. Biz bu kediyi büyütürken bir yerlerde yanlış yaptık sanıyorum, çok mu iyi baktık bunu bilmem, biraz fazla genişledi bu :) Hanımefendi artık insan şekillerinde uyuyor, bakınız sol arka ayak gayet düzgünken, sağ ayak aşağı sarkıtılmış. Keyfe bak..

Bir numaram yakında bir yaşına girecek, şimdiden dana gibi bir kedi oldu, koca koca patileri var. Daha ne kadar büyüyecek bilmiyoruz!


Hepimiz için huzurlu ve güzel bir hafta başlasın mı?

Love,

MC

1 yorum:

luna dedi ki...

Bayılıyorum ben bu 2 güzelliğe. Kedisiz bir hayat düşünemiyorum. Bence en güzel anti-aging yöntemi hayvan beslemek. Resmen toprağa çıplak ayakla basmak gibi birşey, resmen elektriğinizi alıyorlar

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.